Çözüm iTunes'da iPhone tanımlanmıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheKubilayYavuz

Çalışkan
iTunes, iPhone'umu tanımlamıyordu, internette bir sürü çözüm vardı ve çoğunu denedim. Benim çözümümü aşağıda paylaşıyorum.

Sorun nasıldı?

Bilgisayarımda iPhone'u bağladığımda, iTunes cihazımı tanımıyordu. USB bağlantısı ve kabloyu kontrol ettim, hatta ITunes'u defalarca kaldırıp yeniden yükledim, fakat Apple Mobile device Support'u hizmetler kısmında göremedim. Dosya dizinlerinde Apple'a ait kurulu dizinler de oluşmuyordu. Manuel güncellemeyi denediğimde ise sürücü güncelleme dosyalarını bulamadım, çünkü gerekli dizinler oluşturulmamıştı.

Çözüm:

Çözüm aslında çok basitmiş, geç fark ettim. Apple'ın resmi iTunes indirme sayfasına (iTunes) gittiğimde, ilk çıkan indirme linkinden değil, sayfanın biraz daha alt kısmında bulunan "diğer sürümleri mi arıyorsunuz?" kısmına tıklayarak, Windows (64 Bit) için ITunes'u indirdim. Bu setup dosyası, daha düzgün ve detaylı bir kurulum yaparak sorunumu çözmüş oldu. Başta belirttiğim hizmetler kısmında eksik olan "Apple Mobile device Support" tekrardan kurabilmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…