Merhaba, bu VPN hakkında çok az bilgi gördüm, ancak denemek istiyorum. Sizce güvenli mi?
OpenVPN'in orjinal client dosyalarını bulamadım. App Center'da bir kaç tane farklı paket mevcut.Calyx ve Outline'ı denedin mi peki? Veya OpenVPN...
OpenVPN'in orijinal Client dosyalarını bulamadım. App Center'da birkaç tane farklı paket mevcut.
Client nasıl server'dan daha önemli oluyor?VPN Book tarzı yerlerden bulabilirsin, App sağlam olduğu sürece Server'ın ne olduğunu salla gitsin.
Ama Calyx güvenilirdir.
Outline ise OpenVPN ile aynı mantık.
Log tutuyorlardır, ama http:// sitelerin verilerini her türlü satıyorlardır bence. Ne de olsa encrypted bağlantı olmuyor.Ara sıra kullanıyorum. Hesap gerektirmiyor. Log tutmadıklarını iddia ediyorlar. Güvenilmeyecek bir yönünü görmedim şu ana kadar.
Her türlü platforma engel yemeden girebiliyor musunuz?Ara sıra kullanıyorum. Hesap gerektirmiyor. Log tutmadıklarını iddia ediyorlar. Güvenilmeyecek bir yönünü görmedim şu ana kadar.
Engelle karşılaştığım bir platform olmadı.Her türlü platforma engel yemeden girebiliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.