İY | Türkiye 0 - 3 İtalya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MilasRumi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 472
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Amed'den 3 yediren orta sahadan takıma omurga yaparsan aha böyle eğilir işte.
Maç başında bunu düşünmüştüm, Salih-Orkun'u koyarsa bunu derler diye.
Geçen maç kalecin rezil rüsva kırmızı görüyor, takımın en önemli oyuncularından Ferdi 11'de değil. İtalya'nın hem bekleri hem de orta sahaları çok net fiziksel üstünlüğe sahip, senin yapacağın İsmail-Salih-Orkun üçlemesi yapıp orta sahada fiziksel üstünlüğü vermemen. Zaten beklerin kürdan misali, stoperlerin fiziksel olarak bitik. Kalecin kaç aydır top oynamıyordu, Berke Özer iyi ki ayrılmış Milli Takım'dan. Şu defans hattıyla oynamak sabır ister.
Montella şu maçtan sonra istifa etsin, geri kalanına sonra da değiniriz.

İtalya gibi fiziksel oynayan bir takıma karşı İsmail'i 11'e koymamak inanılmaz bir akıl tutulması. İlkokul 1 . sınıf talebesine versen taktik tahtayı bundan daha mantıklı sonuçlar çıkartırdı. Yedeklerin felaketliğini söylemiyorum bile, hele Barış Alper'e kelime dahi sarf etmek istemiyorum.
Sahada Arda dışında ayakta durabilen adam yok. Bir de İsmail girdikten sonra bir şeyler yapmaya çalışıyor o kadar.

Montella'nın dünya kupasından sonra direkt zil takarak kovalanması gerekliydi.
Şu takımın başına Murat Yakın gibi biri lazım.
Hatta Fatih Tekke gibi biraz başına buyruk bir tip bile olabilir.
Nuri Şahin bile olur ya da bu başımızdaki nedir ya, rezillik.

Yunanlar bile yemin ediyorum bizden daha iyi, herifler Almanya'yı yendi.

Bu yüzden Salih-Orkun'dan önce İsmail-Salih-Orkun yapamayan Montella'ya laf edin.

Bizimki çocuklarki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…