Merhaba, arkadaşlar Turkcell'den yedek hattımı taşımayı düşünüyorum ama çekim kalitesi (konuşma babında) iyi olan ve fiyatı mümkünse 180 lirayı geçmeyen bir tarife önerirseniz sevinirim.
Aman ha sakın diyeyim hayatında yapacağın en büyük hata olur. Baz istasyonun yanında internet çekmiyor.Türk Telekom kullanıcısı olarak Vodafone'a geçmeyi düşünüyordum. Böyle diyorsanız ben direkt Turkcell'e dönüyorum![]()
Öyle bir paket maalesef yok. Zira illa fiyatı her yıl arttırmak istiyorlar, 1 kuruş bile aşağı... hatta aynı fiyata bile tarife vermiyorlar.Turkcell dışı çeken çok yok. Kendim hem Türk Telekom hem Turkcell çekiyorum. Türk Telekom'un tek tık gösterdiği yerde Turkcell tam çekiyor. Size uygun bir paket bulup Turkcell'de kalmak en mantıklısı.
Ben zaten internet istemiyorum. Bana olabildiğince dakika ve az miktarda SMS lazım.Fiyatı 180 lirayı geçmeyen bir paket bulman zor. En aşağı 300 küsur lira şu anda taahhütlü. O da sana 10 GB internet yeterse öyle.
Türk Telekom nasıl? Bir de hangi bölgede oturuyorsunuz? (Marmara, Ege vs.) Bu operatörler devlet tekelindeyken daha iyi oligopol yapılarıyla bir sağ bir sola sektirip çekim kalitesinde Turkcell'in kucağına, indirimde Vodafone düşürüyorlar.Türk Telekom kullanıcısı olarak Vodafone'a geçmeyi düşünüyordum. Böyle diyorsanız ben direkt Turkcell'e dönüyorum![]()
Öyle bir paket maalesef yok. Zira illa fiyatı her yıl arttırmak istiyorlar, 1 kuruş bile aşağı... Hatta aynı fiyata bile tarife vermiyorlar.
Ben zaten internet istemiyorum. Bana olabildiğince dakika ve az miktarda SMS lazım.
Vodafone olan hattımızda var. Şehrin içinde fena değil de uzaklaştıkça kafayı yiyor maalesef.
Türk Telekom nasıl? Bir de hangi bölgede oturuyorsunuz? (Marmara, ege vs.) Bu operatörler devlet tekelindeyken daha iyi oligopol yapılarıyla bir sağ bir sola sektirip çekim kalitesinde Turkcell'in kucağına, indirimde Vodafone düşürüyorlar.
Buna katılmıyorum. Ankara’da Turkcell’in performansı bence vasat. Ben Turkcell’den Türk Telekom’a geçtim, çekim kalitesinde bariz bir artış oldu. Her yerde çekim kalitesi, şartlar aynı değil.Turkcell dışı çeken çok yok. Kendim hem Türk Telekom hem Turkcell çekiyorum. Türk Telekom'un tek tık gösterdiği yerde Turkcell tam çekiyor. Size uygun bir paket bulup Turkcell'de kalmak en mantıklısı.
Yav onlar da şöyle bir salaklık var. Paketlere netten bakıyorum iyi-güzel ama beni geçirmemek için sadece kendi önerdiklerini alabiliyorum. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmuyor. Yoksa operatör değişmek benim de işime gelmez. Zira bankalara ve bazı resmi kurumlara bildirmekle uğraşması var.Ege bölgesindeyim. Şehir içinde çekim seviyesi Full gösterdiğinde bile interneti sayfaları yüklemiyor. Eğer internet istemiyorsanız Turkcell'den dakika paketlerine bakın.