YXEL 65 Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Çözümler 36 Beğeniler 2.625 Yer Ankara 15 Haziran 2026 #1 İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam
İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam
The Man From Earth 65 Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 2.038 Çözümler 11 Beğeniler 2.353 15 Haziran 2026 #2 İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam
İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam
shiedae3 65 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.829 Çözümler 3 Beğeniler 1.730 15 Haziran 2026 #3 YXEL dedi: Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam.
YXEL dedi: Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam.
Hermione Jean Granger 3 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.478 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.716 15 Haziran 2026 #4 Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri
avkila.tech 1 Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 482 15 Haziran 2026 #5 @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı?
@Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı?
Öküz 57 Başarılı Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 952 Çözümler 2 Beğeniler 551 15 Haziran 2026 #6 avkila.tech dedi: İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman benim doğum günümü kutlamayın.
avkila.tech dedi: İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman benim doğum günümü kutlamayın.
Daffy Duck 65 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.091 Çözümler 16 Beğeniler 1.337 Yer İstanbul 15 Haziran 2026 #7 Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun?
Simon 65 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.631 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.410 15 Haziran 2026 #8 @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima.
@Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima.
Şişman Adam 65 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.594 Makaleler 5 Çözümler 156 Beğeniler 3.284 Yer Ankara 15 Haziran 2026 #9 YXEL dedi: İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Abi utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gençlik her daim içimizde, yaşanacak çok yıllar var daha. Selam olsun The Man From Earth dedi: İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Sen her daim benim tam tahıllı diyet ekmeğimsin Sesi Güzel. Teşekkür ederim. Bugün 360 kg bastık, doğum günümüzün hakkını verdik. shiedae3 dedi: Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hermione Jean Granger dedi: Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. avkila.tech dedi: @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daffy Duck dedi: Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim matematiğim uzun süredir 29'dan sonrasını saymıyor maalesef. Simon dedi: @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin daha güzel yıllarınız olsun. İnsanlara yardım etmeye devam
YXEL dedi: İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Abi utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gençlik her daim içimizde, yaşanacak çok yıllar var daha. Selam olsun The Man From Earth dedi: İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Sen her daim benim tam tahıllı diyet ekmeğimsin Sesi Güzel. Teşekkür ederim. Bugün 360 kg bastık, doğum günümüzün hakkını verdik. shiedae3 dedi: Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hermione Jean Granger dedi: Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. avkila.tech dedi: @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daffy Duck dedi: Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim matematiğim uzun süredir 29'dan sonrasını saymıyor maalesef. Simon dedi: @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin daha güzel yıllarınız olsun. İnsanlara yardım etmeye devam
Veira 65 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.389 Çözümler 8 Beğeniler 1.183 15 Haziran 2026 #10 Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere. Şişman Adam dedi: Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere. Şişman Adam dedi: Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan