YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.933 Çözümler 35 Beğeniler 2.465 Yer Ankara Bugün 12:02 #1 İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam
İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.960 Çözümler 11 Beğeniler 2.285 Bugün 12:07 #2 İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam
İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.499 Çözümler 3 Beğeniler 1.557 Bugün 12:07 #3 YXEL dedi: Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam.
YXEL dedi: Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 25 Beğeniler 5.403 Bugün 12:30 #4 Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 431 Bugün 12:36 #5 @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı?
@Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı?
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 788 Çözümler 1 Beğeniler 425 Bugün 12:42 #6 avkila.tech dedi: İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman benim doğum günümü kutlamayın.
avkila.tech dedi: İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman benim doğum günümü kutlamayın.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.005 Çözümler 16 Beğeniler 1.279 Yer İstanbul Bugün 12:45 #7 Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.744 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.154 Bugün 12:50 #8 @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima.
@Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 3 Çözümler 139 Beğeniler 3.107 Yer Ankara Bugün 12:51 #9 YXEL dedi: İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Abi utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gençlik her daim içimizde, yaşanacak çok yıllar var daha. Selam olsun The Man From Earth dedi: İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Sen her daim benim tam tahıllı diyet ekmeğimsin Sesi Güzel. Teşekkür ederim. Bugün 360 kg bastık, doğum günümüzün hakkını verdik. shiedae3 dedi: Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hermione Jean Granger dedi: Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. avkila.tech dedi: @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daffy Duck dedi: Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim matematiğim uzun süredir 29'dan sonrasını saymıyor maalesef. Simon dedi: @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin daha güzel yıllarınız olsun. İnsanlara yardım etmeye devam
YXEL dedi: İyi ki doğdun dostum. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Mesleğinde ve hayatında nice güzel yıllara. Kaç oldun diye sormayın, ortam gergin. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Abi utandırdın beni. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gençlik her daim içimizde, yaşanacak çok yıllar var daha. Selam olsun The Man From Earth dedi: İyi ki doğdun fırıncı adam, doğum gününle bile ekmek olduk yine. Nice leg pressli yıllara. @Şişman Adam Genişletmek için tıkla... Sen her daim benim tam tahıllı diyet ekmeğimsin Sesi Güzel. Teşekkür ederim. Bugün 360 kg bastık, doğum günümüzün hakkını verdik. shiedae3 dedi: Bereketi kaçmasın doğum günün kutlu olsun @Şişman Adam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hermione Jean Granger dedi: Kek gunun kutlu olsun forumun Hukuk Musaviri Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. avkila.tech dedi: @Şişman Adam , birisine şişmansın demek hakaret suçu sayılır mı? İsminiz Şişman Adam olduğu için size şişman demek hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daffy Duck dedi: Doğum gününüz kutlu olsun hocam. @Şişman Adam Sürprizbozan Kaç oldun? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim matematiğim uzun süredir 29'dan sonrasını saymıyor maalesef. Simon dedi: @Şişman Adam Dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte guzel zamanlar gecirmen dilegiyle. Katkilarin icin tesekkur ederim kendi adima. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sizin daha güzel yıllarınız olsun. İnsanlara yardım etmeye devam
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.156 Çözümler 4 Beğeniler 948 Bugün 13:06 #10 Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere. Şişman Adam dedi: Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Doğum günün kutlu olsun hoca. Nice senelere. Şişman Adam dedi: Bugün serbest, istediğinizi söyleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan