d.24

Uzman
Paylaştığım fotoğraf gibi videolar var. Sizde de var mı? Hiç izlenmemiş gözüküyor ama geçmişimde neden var? Reklam amaçlı mı? Birden fazla antivirüs sonuç vermedi ve bilinmeyen bir açık oturum yok.

Screenshot_20250909_070407_YouTube.webp

Uyur izler olabilir misin? 😅Şaka şaka, PC'deki eklentilerden bir tanesi neden oluyordur. Tabii hangisi oldugunu bulmak zor. Cok bilinen eklentiler disindakileri kapatip sira ile denemen lazim.

Belki başka bir cihazınızda da aynı YouTube/Google hesabınızı kullanıyorsunuzdur. Sonra gecmise kaydediliyordur. Aileden biri falan açmış olabilir mi?

Uyur izler olabilir misin? 😅şaka şaka, PC'deki eklentilerden bir tanesi neden oluyordur. Tabii hangisi oldugunu bulmak zor. Cok bilinen eklentiler disindakileri kapatip sira ile denemen lazim.

uBlock Origin, Bitwarden ve sample var. Hepsi güvenli diye biliyorum.

Belki başka bir cihazınızda da aynı YouTube/Google hesabınızı kullanıyorsunuzdur. Sonra gecmise kaydediliyordur. Aileden biri falan açmış olabilir mi?

Konuyu yazarken yazdım, 2 oturum var. İlki şahsi telefonum, ikincisi şahsi laptopum. İkisinde de virüs taramasının farklı farklı Av'ler ile yaptım sonuç vermedi. Zaten crack APK uğraşmıyorum. Aileden birisi neden böyle bir şey açsın zaten erişimleri yok.

Buradan Google hesabına bağlı ve yetkilendirdiğin uygulamalardan ne olduğunu bilmediklerinin bağlantısını kesmeyi dene. YouTube hesabını kontrolünü bir uygulamaya vermiş olabilirsin 😂

Hepsini çıkardım. Clash Royale, X, BitDefender falan vardı.

Kimse söylememiş ama ben söyleyeyim bazen 3. parti sitelerden genelde (+18 siteler) reklam amaçlı YouTube'da herhangi bir videoya atıyor. Kullanıyorsanız muhtemelen oradan izlemeseniz bile reklam amaçlı izletttigi 5 10 sanıyelik YouTube videoları da geçmişte gözükür.