İzlemeniz gereken en iyi 15 film önerim

Şu sitede 1 tane adamakıllı Sinema&TV kategorisi rehberi yok ne yazık ki. Ne zaman olacak cidden merakla bekliyorum. İlk yapan kişiyi gurme film uzmanı ilan edip plaket verilmesi gerek.

Şu sitede 1 tane adamakıllı Sinema&TV kategorisi rehberi yok ne yazık ki. Ne zaman olacak cidden merakla bekliyorum. İlk yapan kişiyi gurme film uzmanı ilan edip plaket verilmesi gerek.
Gurme iddiam konularımda vardır. Aahahahahaha

Bence bu konu troll ve onaylanmaması gerekirdi ama ne yapsın moderatör, adamın gerçekten en çok sevdiği filmler bunlar olabilir.
Mizah ve eğlence kategorisine açacaktım filmlere açmışım. Ciddi bir liste değil yoksa

Son düzenleme:
Çok mu iyi çok mu kötü? İltifat mıydı, hakaret miydi?
Şaka olarak algıladıysanız çok iyi. Gerçekte ise pek bir anlamı olmayan listeler yaptığınızı düşünüyorum. Detaylandırmak gerekirse; bence bir liste en fazla 10-15 dizi/filmden oluşmalı. İstenilen kategoriye alınabilir. Bu listeden benim beklentim; dipte köşede kalmış iyi dizi/filmleri konu yazarının kendi yorumlarıyla birlikte ön plana çıkarmasından ibarettir aslında. Yoksa IMDB'yi açıp en yüksek puanı almış dizi/filmlere herkes bakabilir. Veya herhangi bir web sitesinden "İzlenmesi Gereken 365 Film" tarzı içeriklere herkes ulaşabilir. Asıl amaç gerçek izleyici deneyimini edinmek ve belli bir süzgeçten geçmiş kaliteli dizi/filmler izleyebilmek olmalı. Kimsenin sayısız dizi/film izleyecek vakti olduğunu sanmıyorum. Sevgiler, saygılar..

Hepsi izlediğim film ve diziler. Yazıklarımı okusaydın anlardın zaten. Buranın yaş ortalaması dolayısıyla öyle listeler yaptım. Ben de bilirim dibine kadar kült film/dizi listelemeyi. Tabi ki kimsenin sayısız film/dizi izleyecek hali yok ama yaptığım listeye, verdiğim emeğe saygısızlık yapılmasını da kabul etmiyorum. Benden de size sevgiler, ötekini maalesef veremiyorum.

Recep ivedik olduğu için artıyı bastım. Kubrick, Scorsese, Spielberg filmleri falan filan dandirik onlar. Recep ivedik milli gururumuzdur, yedirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…