İzmir'de en ucuz şekilde tek başına nasıl seyahat edilebilir?

DeadlyMania7 97

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Hayatımda 2 defa falan taksi kullandım. 10 km yol gidip, 2 saat sonra 10 km geri dönmem gerek. Bunun için taksi düşündüm ama 600 TL falan yazıyor, ne kadar doğru bilemedim. İzmir'de taksi 10 km'de ne kadar yazar ortalama? Daha uygun bir ulaşım aracı var mı?

Toplu taşıma kullanamamamın sebebi kırılgan eşya taşıyacak olmam.

Araba kiralama uygulamaları bazen ilk kiralamaya bayağı iyi indirim veriyor. Onlara bakabilirsin.

İzmir'de martı tag kullandım geçen ay. Bir sorun olmadı. En uygun çözüm bu olur sanırım.

Araba kiralama bir tık pahalıya kaçabilir. Yine İzmir'de araba kiralamıştım. 4 gün için benzin dahil 16 bin ödedim.

Hiç tag kullanmadım hocam nasıl işliyor? Önceden gideceğimiz mesafeyi belirleyip ücreti görebiliyor muyuz?

Hiç tag kullanmadım hocam nasıl işliyor? Önceden gideceğimiz mesafeyi belirleyip ücreti görebiliyor muyuz?
Görebiliyorsun. Online olarak ödeme yap derim hatta. Arabada ödeme yaparsan sorun olabiliyor diyorlardı.

Ödeme yaptıktan sonra belirlediğin yerde bekliyorsun, gerisi taksi ile aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…