İzmir'de TYT'ye bir öğrenci 5 litre su ile girdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 539
  • Etiketler Etiketler
    öğrenci tyt
Direkt yan binadan boru çekseymiş bardağa da gerek yok borunun diğer ucu ağzında her saniye su içerek bitirirdi sınavı.

Yan binaya bile gerek yok, direkt okul tesisatına hortum çekip belediye şebekesine bağlansaymış.

Yan binaya bile gerek yok, direkt okul tesisatına hortum çekip belediye şebekesine bağlansaymış.
Onu da düşündüm ama sınav esnasında kireçli çeşme suyu içmek zihin açıklığına iyi gelmez. Görevli şu teklifi de yapabilir WC'den okul bütçesine çok zarar vermeyecek şekilde diğer ucu çocuğun ağzına girecek şekilde şu video eşliğinde işlem yapılabilir.

Her sınav zamanı böyle garip tiplemelerin sınava girmesi neşelendiriyor insanı ya .

İçerken gelen çatır çutur şişe sesiyle ne rakip elemiştir ama he

Çok sıcak hocam çok, ben de sürekli susuyorum havalar çok etkili. İZMİR ON FİRE

Ben 2.5 litre su ile girmiştim. O stres vs derken her ağzım kuruduğunda kafaya kaldırıp dikliyordum. Sınıflar zaten havasız ve sıcak oluyor yaz dolayısıyla. Her nefeste hem sıcaktan hem sınav stresinden her tarafım terliyordu. Kupkuru girip ıpıslak çıkmıştım ilk girdiğim sene. Cam falan kapalıydı. Bir oturumda getirdiğim su bitmişti. Hadi 5 litre içmesin 3-3.5 litre içilebilir sanıyorum. Sonra çok sallamadım zaten. 1.5 litre erikli ile gitmiştim ikinci seneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…