KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2024 #11 144 dedi: Bakalım ebeveynlerle konuşayım hocam. Çünkü kardeşlerim ben gidersem tek olacaklar. @Koneko Toujou geliyorum hocam. Konuştum sıkıntı yok git dediler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İnşallah birbirimizi bulabiliriz
144 dedi: Bakalım ebeveynlerle konuşayım hocam. Çünkü kardeşlerim ben gidersem tek olacaklar. @Koneko Toujou geliyorum hocam. Konuştum sıkıntı yok git dediler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İnşallah birbirimizi bulabiliriz
V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 20 Nisan 2024 #12 Koneko Toujou dedi: Gelebilirseniz gelin hocam benim behçet uz un arka sokağında uzun bir işim olacak. Siz gelene kadar ben anca geçerim fuara. Hocam oturduğum yer ile arası var hani küçükpark falan deseniz avcumun içi gibi bilirim de fuar tarafı uzak kaldığım için ayda yılda bir gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tuhaf geldi, Google yazdım fuar taşınmış artık ondan böyle konuşuyorsunuz 29 mart 2024
Koneko Toujou dedi: Gelebilirseniz gelin hocam benim behçet uz un arka sokağında uzun bir işim olacak. Siz gelene kadar ben anca geçerim fuara. Hocam oturduğum yer ile arası var hani küçükpark falan deseniz avcumun içi gibi bilirim de fuar tarafı uzak kaldığım için ayda yılda bir gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tuhaf geldi, Google yazdım fuar taşınmış artık ondan böyle konuşuyorsunuz 29 mart 2024
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 20 Nisan 2024 #13 Koneko Toujou dedi: Tamamdır hocam. İnşallah birbirimizi bulabiliriz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
Koneko Toujou dedi: Tamamdır hocam. İnşallah birbirimizi bulabiliriz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2024 #14 vurkan dedi: Tuhaf geldi, Google yazdım fuar taşınmış artık ondan böyle konuşuyorsunuz 29 Mart 2024. Genişletmek için tıkla... Eski yeri çok daha kötüydü yaklaşık 4 saat aramıştım.
vurkan dedi: Tuhaf geldi, Google yazdım fuar taşınmış artık ondan böyle konuşuyorsunuz 29 Mart 2024. Genişletmek için tıkla... Eski yeri çok daha kötüydü yaklaşık 4 saat aramıştım.