B Batuuucan Gelişen Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 1 12 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Kocaeli/İzmit merkezdeyim, araba kiralamak istemiyorum. 4-5 kişi ulaşımı otobüs veya benzeri şeylerle gidebileceğimiz nereler var? Bilen veya giden var mı hiç?
Arkadaşlar Kocaeli/İzmit merkezdeyim, araba kiralamak istemiyorum. 4-5 kişi ulaşımı otobüs veya benzeri şeylerle gidebileceğimiz nereler var? Bilen veya giden var mı hiç?
mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 12 Mart 2025 #2 Sapanca var ya dibinde kardeş.
KS KS B Batuuucan Gelişen Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 1 12 Mart 2025 #3 mustaine dedi: Sapanca var ya dibinde kardeş. Genişletmek için tıkla... Var da hocam altımda araba kiralama işine de girmek istemiyorum. Otoyoldan da otobüs geçtiğini sanmıyorum ulaşım nasıl yapılır diye soruyoruz. Son düzenleme: 12 Mart 2025
mustaine dedi: Sapanca var ya dibinde kardeş. Genişletmek için tıkla... Var da hocam altımda araba kiralama işine de girmek istemiyorum. Otoyoldan da otobüs geçtiğini sanmıyorum ulaşım nasıl yapılır diye soruyoruz.
Mr.CooL Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 72 Beğeniler 32 Yer Kocaeli 12 Mart 2025 #4 E5'te sakarya belediye otobüsleri geçiyor. Symbol AVM nin oradaki durakların önünden geçtiğini defalarca gördüm.
E5'te sakarya belediye otobüsleri geçiyor. Symbol AVM nin oradaki durakların önünden geçtiğini defalarca gördüm.