Jahrein canlı yayında Recep Baltaş'a küfür ediyor

5

5124

Ziyaretçi
Selam,

Bu adamı gerçekten sevmiyorum, durduk yere canlı yayında Recep Baltaş'a küfür ediyor. Konuyu açmak istemedim ama belki Recep bey konuyu görmüştür diye umit ediyorum. Jahrein'in yaptığı şey gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Video hemen hemen yeni eklenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adam niye var? Yararı nedir? Tek işlevi sağ sola sataşmak sanırım. Biri bana küfredince dava açarım ama ben millete sürekli söverim... Ne saçma iş bu?

Güç zehirlennesi hocam yüz yüze gelince abi ne olur yapma diye ağlar. Anca klavye delikanlıları işte.

Adam çok uzun bir süredir bilenmiş durumda. Eşine laf söylenmesi, TürkNet veri çalınması videosunda bilgilerinin ifşa edilmesi haliyle başka bir konuda Recep Baltaş'ı görünce küfür etmesi çok normal. Bu adamın karşısında billboard'da yine Recep Baltaş çıksın yine küfür eder. Sadece yayına özel sövmez yani.

Su obezin baska vasfi yok zaten ancak kufur eder. Ha, bu konu ozelinde degil, hakli oldugu konular var falan ama bu onun genel olarak haksiz, tek vasfi kufur eden bir obez oldugu gercegini degistirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…