Subaru Yetkili Servis
Uzman
Instagram'da elbet görmüşsünüzdür. İçinde araba jantlı olan ve dönen saatler var. Bunları nereden güvenilir bir şekilde alabilirim?
Bence gayet güzel duruyorlar hocam, Instagram'da o saati satan yerlerden bolca görüyorum bu aralar.Trendyol'da satıyorlardı, bana kalırsa paranı ziyan etme.![]()
Yanında tesbih hediye edilen saatin ömrü ne kadar uzun olabilir?![]()
G-Sport Polo Saat Erkek Kol Saati Araba Jant Model Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G-Sport POLO Araba Jant Model Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alın ben buldum bir tane. Fakat kalite olarak beklentini yerlerde tut derim.
Yanında tesbih hediye edilen saatin ömrü ne kadar uzun olabilir?
Yani evet dediğim gibi çok kalite beklentisi olmasın zaten.Fakat kalite olarak beklentini yerlerde tut derim.
Şahsen malzeme kalitesi, kullanılan materyal ve işçiliği de önemsiyorum.Bence gayet güzel duruyorlar hocam, Instagram'da o saati satan yerlerden bolca görüyorum bu aralar.
Sadece görüntü, berbat saatler. Pişman olunacağından çok eminim.Bence gayet güzel duruyorlar hocam, Instagram'da o saati satan yerlerden bolca görüyorum bu aralar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.