HayattYordu
Becerikli
Udemy veya başka bir platformda Japonca için başlangıç ve orta seviye önerebileceğiniz kurs var mı? Türkçe olursa daha iyi olur.
Buna baktınız mı? Korecesini takip ediyorum bence güzel anlatıyor bu adam.
Evet. Ama şu an Duolingo'dan devam ediyorum. Duolingo da sıkıcı geliyor bi süre sonra ama bakalım uğraşıyorum.Buna bakmamıştım şu anda alfabe öğreniyorum. Hiragana yeni bitti. Siz koreceyi bu kanalı izleyerek ilerlettiğinizi düşünüyor musunuz?
Evet. Ama şu an Duolingo'dan devam ediyorum. Duolingo da sıkıcı geliyor bir süre sonra ama bakalım uğraşıyorum.
Tamatama Japonca kanalı da güzel. Birer saatlik N5 n4 gramer videoları var. Hızlı hızlı temel gramer kurallarının üzerinden geçiyor. Tekrar için de güzel oluyor.
Biraz ingilizceniz varsa Anki'deki JLab gramer Deck'i de güzel. Temel kelimeler, temel gramer ile başlayıp adım adım ilerliyor.
Gramere çok takılmadan genel bilgi sahibi olup sonra içerik ağırlıklı çalışmak mantıklı geliyor. Yoksa wa/ga farkını bile sadece gramer çalışarak kafada oturtmak mümkün değil. Bir sürü örnek görünce oturacak diyorlar.
Derslerini oynatma listesi olarak izlemedim. Anki'den çalıştıktan sonra N4 N5 özet videolarına baktım sadece hızlı hızlı güzel tekrar oldu. Bir de japonca basit konuşmaların olduğu bir videosu vardı o da güzeldi.Tamatama kanalına nedense bir ön yargım var bu neden oldu bilmiyorum. Siz verim aldınız mı bu kanaldan? Anki sitesi güzelmiş kullanırım teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.