shockedblackguy
Üstün
Japonya için en güvenilir eSIM uygulaması/sitesi nedir? Teşekkürler.
MobiMatter'dan IIJ bağlantılı NTT Docomo 12GB 10$ gibi bir fiyata almayı denedim bir türlü ödeme almadı. Mecburen Ubigi tercih edeceğim gibi duruyor, Gotemba Outlet civarına da gideceğim için daha avantajlı söylediğinize göre. Fiyat olarak zaten hepsi neredeyse aynı MobiMatter dışında. Yaklaşık 15.50$ civarına gelecek Ubigi. Bilgiler için teşekkür ederim. Bu arada Airalo da ilginç bir şekilde çalışmadı (iPhone 11), direkt uygulamasını açtığımda sadece yükleniyor.Airalo, Ubigi ve Holafly var. Hepsinin kendine ozgu avantajlari ve dezavantajlari var en iyisi kendiniz bizzat arastirip size en uygun olanini bulmaniz. Holafly nasildir tam bilmiyorum ama Airalo ve Ubigi'yi sahsen tavsiye ederim. Airalo Softbank altyapisini kullaniyor diye biliyorum. Eger bilmiyorsaniz SoftBank Japonya'nin en iyi operatorlerinden biridir, oldukca kaliteli olmakla beraber benim favorimdir. Ubigi ise Japon menseli bir servis ve yanilmiyorsam altyapi olarak NTT Docomo kullaniyor. NTT Docomo Japonya'nin en koklu en eski operatorudur, ayrica devlete de en yakin olanidir. Eger Fuji dagi eteklerinde ve Hokkaido'nun koylerinde gezecekseniz Docomo en iyisidir. Adamlarin altyapisinin siniri yok adeta. Japonya'nin hemen hemen en uc bucak ucra koselerine kadar destekleri var. SoftBank ise daha cok sehir ici performansi ile one cikan bir marka.
Benim de cok kullandigim bir servis olmadigi icin ben de anlayamadim Airalo neden calismadi diye. Bu arada eger cok fazla harita vs. kullanacaksaniz 12 GB biraz az gelebilir. Elbette Turkiye'ye kiyasla Japonya'da bu 1 GB internet daha "berekli" (diyeyim siz anlayinMobiMatter'dan IIJ bağlantılı NTT Docomo 12GB 10$ gibi bir fiyata almayı denedim bir türlü ödeme almadı. Mecburen Ubigi tercih edeceğim gibi duruyor, Gotemba Outlet civarına da gideceğim için daha avantajlı söylediğinize göre. Fiyat olarak zaten hepsi neredeyse aynı MobiMatter dışında. Yaklaşık 15.50$ civarına gelecek Ubigi. Bilgiler için teşekkür ederim. Bu arada Airalo da ilginç bir şekilde çalışmadı (iPhone 11), direkt uygulamasını açtığımda sadece yükleniyor.