Rehber JavaScript'te full-stack uygulama geliştirme için önerdiğim kütüphaneler ve araçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkdnmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 741
React'ta kendince yeterli bilgin varsa NextJS çok kolay öğrenmesi. Tek değişen artık routeları her dosyada yeniden yapılandırma ile uğraşağına direkt klasör ismi olarak yaratıyorsun ve geri kalanını Next hallediyor. Bir kere dene, basit bir fullstack proje ile. Çok kullanışlı araç.

Teşekkürler. Bir süredir düz React kullanmıyor, NextJS'i tercih ediyorum halihazırda. Alışık olmadığım tarafı SSR. Hep "use client"; kullanıp işleri React tarzında halledesim geliyor, çünkü ona çok daha alışığım. Bir gün konfor alanımdan çıkmam gerekecek.

React yerine Svelte, NextJS yerine SvelteKit öneririm.

Svelte'i ilk duyduğum günleri hatırlıyorum, şimdilerde çok daha revaçta. Bir gün kesinlikle onu da deneyeceğim, bir de Vue'yu. Öneri için teşekkürler.

Son düzenleme:
İfadeler: 001
Elinize sağlık, React odaklı olması gayet doğal çünkü marketin büyük çoğunluğunu domine ediyor. Ayrıca Next JS ile birlikte çok daha gelişmeye başladı.

Elinize sağlık, React odaklı olması gayet doğal çünkü marketin büyük çoğunluğunu domine ediyor. Ayrıca Next JS ile birlikte çok daha gelişmeye başladı.

Teşekkür ederim. Gördüğünüz üzere beni de domine etti, sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…