Bay Anderson Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 393 Çözümler 2 Beğeniler 263 Yer Antartika Bugün 20:54 #1 JBL 720BT kullanıyorum. Kayıt alırken veya sesli konuşurken oyunda boğuk, rahatsız edici bir ses oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
JBL 720BT kullanıyorum. Kayıt alırken veya sesli konuşurken oyunda boğuk, rahatsız edici bir ses oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
user44 Yetkin Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Beğeniler 610 58 dakika önce #2 Bay Anderson dedi: JBL 720BT kullanıyorum. Kayıt alırken veya sesli konuşurken oyunda boğuk, rahatsız edici bir ses oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > İletişim > Windows iletişim etkinliği algılandığında hiçbir şey yapma.
Bay Anderson dedi: JBL 720BT kullanıyorum. Kayıt alırken veya sesli konuşurken oyunda boğuk, rahatsız edici bir ses oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > İletişim > Windows iletişim etkinliği algılandığında hiçbir şey yapma.
KS KS Bay Anderson Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 393 Çözümler 2 Beğeniler 263 Yer Antartika 44 dakika önce #3 user44 dedi: Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > İletişim > Windows iletişim etkinliği algılandığında hiçbir şey yapma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim, haber ederim. Hocam kayıt alırken hala aynı sesli konuşurken denemedim.
user44 dedi: Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > İletişim > Windows iletişim etkinliği algılandığında hiçbir şey yapma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deneyeceğim, haber ederim. Hocam kayıt alırken hala aynı sesli konuşurken denemedim.
user44 Yetkin Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Beğeniler 610 34 dakika önce #4 Bay Anderson dedi: Hocam kayıt alırken hala aynı sesli konuşurken denemedim. Genişletmek için tıkla... Sesli konuşmadaki sorunu çözecektir. Kayıt alırkende çözülmesi gerek aslında garip.
Bay Anderson dedi: Hocam kayıt alırken hala aynı sesli konuşurken denemedim. Genişletmek için tıkla... Sesli konuşmadaki sorunu çözecektir. Kayıt alırkende çözülmesi gerek aslında garip.
KS KS Bay Anderson Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 393 Çözümler 2 Beğeniler 263 Yer Antartika 25 dakika önce #5 user44 dedi: Sesli konuşmadaki sorunu çözecektir. Kayıt alırkende çözülmesi gerek aslında garip. Genişletmek için tıkla... Nvidia ile kayıt alıyorum, belki ondan kaynaklı olabilir.
user44 dedi: Sesli konuşmadaki sorunu çözecektir. Kayıt alırkende çözülmesi gerek aslında garip. Genişletmek için tıkla... Nvidia ile kayıt alıyorum, belki ondan kaynaklı olabilir.