Basslar basarili deniyor her yerde. Peki ya ses kalitesi, berrakligi, netligi nasil hocam? Kullandiginiz icin soruyorum.

Arkadaşımda kullanmıştım, genel olarak ses kalitesi güzel, bir de ekolayzer ayarı yapmış, sesi daha net ve berrak çıkıyor. Kendiniz ayarlama yapabiliyorsunuz.

Arkadaşımda kullanmıştım, genel olarak ses kalitesi güzel, bir de ekolayzer ayarı yapmış, sesi daha net ve berrak çıkıyor. Kendiniz ayarlama yapabiliyorsunuz.
Bass asigiyim muziklerde. Fakat bass cok iyiyse ses kalitesi genelde bozuluyor urunlerde. Harman Kardon LUNA da ses kalitesi konusunda cok iyimis galiba, yorumlarda oyle yazmislar. Bu fiyat araliginda bilgisayarla kullanabilecegim dolgun yuksek bass ve berrak ses deneyimi yasayabilecegim bir hoparlor bakiyorum. Bilgisayarimda JBL Flip 6 kullanmistim birkac sene once. Su an elimde yok. Acaba Charge6 mi almaliyim LUNA mi yoksa baska bir sey mi karar veremedim.

Bass asigiyim muziklerde. Fakat bass cok iyiyse ses kalitesi genelde bozuluyor urunlerde. Harman Kardon LUNA da ses kalitesi konusunda cok iyiymiş galiba, yorumlarda oyle yazmislar. Bu fiyat araliginda bilgisayarla kullanabilecegim dolgun yuksek bass ve berrak ses deneyimi yasayabilecegim bir hoparlör bakiyorum.

Bunu direkt olarak tercih edebilirsiniz, tabii harman kardonla kıyaslayamam o marka bir başka.