Dümdüz Başarılı Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 85 Makaleler 1 Beğeniler 51 1 Kasım 2025 #1 Herkese selamlar. Bir Bluetooth hoparlörüm var, tek bağlantı yolu bu. Bluetooth ile bağlandığım için kalite kaybı olabilir diye düşündüm. Bunun için bir Bluetooth adaptörü alsam geliştirme olur mu? Eğer olursa, öneri yapabilir misiniz? Anakart: ASUS Z790 GAMING WIFI7 Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7200(OC)MHz ATX Hoparlör: JBL Cinema SB560 Soundbar (JBLSB560BLKIN)
Herkese selamlar. Bir Bluetooth hoparlörüm var, tek bağlantı yolu bu. Bluetooth ile bağlandığım için kalite kaybı olabilir diye düşündüm. Bunun için bir Bluetooth adaptörü alsam geliştirme olur mu? Eğer olursa, öneri yapabilir misiniz? Anakart: ASUS Z790 GAMING WIFI7 Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7200(OC)MHz ATX Hoparlör: JBL Cinema SB560 Soundbar (JBLSB560BLKIN)
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 1 Kasım 2025 #2 Bluetooth ile kayıp olur kabloluya göre. Aslında kablolu bağlayabilirsin.
KS KS Dümdüz Başarılı Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 85 Makaleler 1 Beğeniler 51 1 Kasım 2025 #3 DogancanYr dedi: Bluetooth ile kayıp olur kabloluya göre. Aslında kablolu bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kablolu seçeneği yok.
DogancanYr dedi: Bluetooth ile kayıp olur kabloluya göre. Aslında kablolu bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kablolu seçeneği yok.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 1 Kasım 2025 #4 Hdmı kablosu çıkıyor içinden onu takmalısın.
KS KS Dümdüz Başarılı Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 85 Makaleler 1 Beğeniler 51 1 Kasım 2025 #5 DogancanYr dedi: Hdmı kablosu çıkıyor içinden onu takmalısın. Genişletmek için tıkla... Birini hoparlöre birini anakarta takmayı denedim olmadı, anakart yerine ekran kartına taktım yine olmadı; görmedi bilgisayar. Nasıl yapabilirim onu?
DogancanYr dedi: Hdmı kablosu çıkıyor içinden onu takmalısın. Genişletmek için tıkla... Birini hoparlöre birini anakarta takmayı denedim olmadı, anakart yerine ekran kartına taktım yine olmadı; görmedi bilgisayar. Nasıl yapabilirim onu?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 1 Kasım 2025 #6 Dümdüz dedi: Birini hoparlöre birini anakarta takmayı denedim olmadı, anakart yerine ekran kartına taktım yine olmadı; görmedi bilgisayar. Nasıl yapabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarından varsayılan yaptın mı?
Dümdüz dedi: Birini hoparlöre birini anakarta takmayı denedim olmadı, anakart yerine ekran kartına taktım yine olmadı; görmedi bilgisayar. Nasıl yapabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarından varsayılan yaptın mı?
KS KS Dümdüz Başarılı Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 85 Makaleler 1 Beğeniler 51 1 Kasım 2025 #7 DogancanYr dedi: Ses aygıtlarından varsayılan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarında görmüyor bile. Uyumlu olduğuna emin miyiz? TV için olmasın o?
DogancanYr dedi: Ses aygıtlarından varsayılan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Ses aygıtlarında görmüyor bile. Uyumlu olduğuna emin miyiz? TV için olmasın o?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 1 Kasım 2025 #8 Dümdüz dedi: Ses aygıtlarında görmüyor bile. Uyumlu olduğuna emin miyiz? TV için olmasın o? Genişletmek için tıkla... Farkı var ama sonuçta o bir hdmı kablosu. Ekran kartına mı taktın?
Dümdüz dedi: Ses aygıtlarında görmüyor bile. Uyumlu olduğuna emin miyiz? TV için olmasın o? Genişletmek için tıkla... Farkı var ama sonuçta o bir hdmı kablosu. Ekran kartına mı taktın?
KS KS Dümdüz Başarılı Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 85 Makaleler 1 Beğeniler 51 2 Kasım 2025 #9 DogancanYr dedi: Farkı var ama sonuçta o bir HDMI kablosu. Ekran kartına mı taktın? Genişletmek için tıkla... Hem ekran kartı portunda hem anakartı portunda işe yaramadı.
DogancanYr dedi: Farkı var ama sonuçta o bir HDMI kablosu. Ekran kartına mı taktın? Genişletmek için tıkla... Hem ekran kartı portunda hem anakartı portunda işe yaramadı.