Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kaer Morhen
Hocam bu sorun neden olur? Nasıl düzelir? Bilgisi olan var mı? @Peganeo Hocam siz de bakabilirseniz memnun olurum.
1741863063867.webp

Çözüm
Hocam bu sorun neden olur? Nasıl düzelir? Bilgisi olan var mı? @Peganeo Hocam siz de bakabilirseniz memnun olurum.
Eki Görüntüle 132282
Hata kendisini acikliyor zaten Too Many Request diyerek, paralel baglantilarin sayisini azaltman lazim cunku hata cok fazla sayida istek atiyorsun yavasla diyor.

Belki de cok fazla istekten dolayi IP ban yedin ve yapsan da duzelmeyecek ama bu da baska bir videonun konusu.

1337 adli mekanda torrent arayabilirsin ama risk ve yasal mevzular tabi ki sana ait.
Hocam ayarları şu şekilde yaptım ve şuan bir sorun görünmüyor. Umarım gece bir sorun olmaz yoksa tüm gece boşuna gidecek. Torrent indirme seçeneğim var ama bunu seçtim umarım sorun olmaz.
1741980453615.webp

Belki de daha adam gibi bir kaynaktan indirmen gerekiyordur. Repack olarak FitGirl-Repacks.site öneririm mesela.
Hocam bu konularda pek bilgili olmayabilirim ama araştırmadan güvenilir olmayan şeyi yüklemem merak etmeyin. Zaten önerdiğiniz yerden indiriyorum. :)

Hocam ayarları şu şekilde yaptım ve şuan bir sorun görünmüyor. Umarım gece bir sorun olmaz yoksa tüm gece boşuna gidecek. Torrent indirme seçeneğim var ama bunu seçtim umarım sorun olmaz.
Eki Görüntüle 132700
Dostum bunlarla bogusmak yerine madem coklu baglantiya dair ozel ihtiyacin yok browserdan indirsene, ayni hizda iner.

Yok eger hizli insin diyorsan onu uc bes yap ama garanti veremiyorum.

Dostum bunlarla bogusmak yerine madem coklu baglantiya dair ozel ihtiyacin yok browserdan indirsene, ayni hizda iner.

Hocam zaten 3-4 falandı. 1 yapınca düzeldi. Zaten 9-10 saatte indirir gibi görünüyor bir sorun olmazsa. Sabah 9 gibi inmiş olsa yeter bana.

Hocam zaten 3-4 falandı. 1 yapınca düzeldi. Zaten 9-10 saatte indirir gibi görünüyor bir sorun olmazsa. Sabah 9 gibi inmiş olsa yeter bana.
Eger oyleyse tek request istiyor ve bu durumda da Browser uzerinden indirmekle arasinda fark yok.

9 gibi iniyorsa sorun da yok insin de.

Ben 20/3'de kullanıyorum, hem hızlı indiriyor hem sorunsuz ilerliyor. Tarayıcı üzerinden tek tek indirmek çok meşakatli olacağı için onu yapmasına gerek yok bence. JDownloader'a linkleri atıyorsun hepsini sırasına göre indiriyor(ayarladığınız değere göre) ardından arşivden çıkartıyor.
1741980842842.webp

@Peganeo, @29, Hocam günaydınlar. Dosyalar yüklenmiş ama şöyle bir uyarı verdi. Dosyanın içinde de sadece part dosyaları var RAR olarak. setup.exe dosyası falan yok. Oyunu nasıl kuracağım? Elden Ring'i de aynı bu şekilde kurmuştum ama onda sanki setup.exe vardı da onunla kurmuştum gibi hatırlıyorum.
1742018767894.webp

1742018788886.webp

@Peganeo, @29, Hocam günaydınlar. Dosyalar yüklenmiş ama şöyle bir uyarı verdi. Dosyanın içinde de sadece part dosyaları var RAR olarak. setup.exe dosyası falan yok. Oyunu nasıl kuracağım? Elden Ring'i de aynı bu şekilde kurmuştum ama onda sanki setup.exe vardı da onunla kurmuştum gibi hatırlıyorum.
Eki Görüntüle 132741
Eki Görüntüle 132742
Günaydın, diskinizde yeterli alan olmadığı için çıkartma yapamamış. Tüm arşiv dosyalarını seçip çıkart dediğinizde sorunsuz bir şekilde çıkartabilirsiniz. Bu sefer yeterli alanınız olduğundan emin olun.

Eki Görüntüle 132741
Eki Görüntüle 132742
@Peganeo hocam dogru cevabi vermis. Genelde bir arsiv cikartilacaginda arsiv boyutu * 2 kadar bi bos alana ihtiyaciniz olur. Az biseyi silin.