Çözüldü JDownloader 2'nin indirme hızı 0 MB/s oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam bu sorun neden olur? Nasıl düzelir? Bilgisi olan var mı? @Peganeo Hocam siz de bakabilirseniz memnun olurum.
Eki Görüntüle 132282
Hata kendisini acikliyor zaten Too Many Request diyerek, paralel baglantilarin sayisini azaltman lazim cunku hata cok fazla sayida istek atiyorsun yavasla diyor.

Belki de cok fazla istekten dolayi IP ban yedin ve yapsan da duzelmeyecek ama bu da baska bir videonun konusu.

1337 adli mekanda torrent arayabilirsin ama risk ve yasal mevzular tabi ki sana ait.
Bunun nedeninin ne olduğunu bende bilmiyorum. Tahminimce indirdiğiniz sunucu yoğun ya da siz fazla deneme yaptınız.
Teşekkürler hocam. Yarın tekrar deneyip yazarım.

@Peganeo, Hocam tekrar denedim. Yaklaşık 180 mb indirdi ve indirme hızı sıfıra düştü. Gerçekten anlamıyorum bu neden oluyor. Elden Ring'i sorunsuz indirmiştim.

Son düzenleme:
@Peganeo, Hocam tekrar denedim. Yaklaşık 180 mb indirdi ve indirme hızı sıfıra düştü. Gerçekten anlamıyorum bu neden oluyor. Elden Ring'i sorunsuz indirmiştim.
Eki Görüntüle 132563
Şu anda tekrar indirme yapıyorum, bende bir problem bulunmuyor. Modeminizi resetlemeyi ve DNS değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam bu sorun neden olur? Nasıl düzelir? Bilgisi olan var mı? @Peganeo Hocam siz de bakabilirseniz memnun olurum.
Eki Görüntüle 132282
Hata kendisini acikliyor zaten Too Many Request diyerek, paralel baglantilarin sayisini azaltman lazim cunku hata cok fazla sayida istek atiyorsun yavasla diyor.

Belki de cok fazla istekten dolayi IP ban yedin ve yapsan da duzelmeyecek ama bu da baska bir videonun konusu.

1337 adli mekanda torrent arayabilirsin ama risk ve yasal mevzular tabi ki sana ait.

Çözüm
Belki de daha adam gibi bir kaynaktan indirmen gerekiyordur. Repack olarak FitGirl-Repacks.site öneririm mesela.

Bunun dışında SteamRIP sitesi, Gload sitesi veya 1337X var. Bu arada 1337x.to adlı sitede Torrent ararken biraz dikkatli olun. Mesela IGGGAMESCOM'un yayınladığı oyunlarda genellikle Reddit kullanıcıların %85'i zararlı yazılım içeriyor diyor.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…