Çözüldü Jedi survivor lütfen oyun klasörünün izinleri aktif edin hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 469
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Jedi Survivor'da anonymus üzerinden Türkçe yapmak istiyorum fakat kurulum yaptıktan sonra lütfem oyun klasörünün izinleri aktif edin hatası alıyorum. Ne yapmam lazım anlayamadım aynı durumu yaşayan ve çözen var mı? Varsa ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler.
Not: Oyunu Game Pass EA Play üzerinden indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • C:\program Files\EA Games\Jedi survivor konumundan Jedi survivor klasorune sağ tık yaparak özellikler diyoruz.
  • Daha sonra güvenlik sekmesine gelip users olarak başlayan seçeneği seçiyoruz
  • Seçtikten sonra düzenle diyerek sadece tam denetim yazan kutucuğa izin ver diyoruz, o gerekli olanları açıyor otomatik olarak ve uygula deyip tamam diyoruz.
  • Sorun böylece çözülmüş oluyor.

Biraz saçma ve gereksiz bir yol izliyoruz senelerdir oyun oynarım yama ve mod kurarım ama bunu ilk kez yaşadım.

Aynı sorunu mutlaka yaşayan olacaktır o yüzden sizinlede paylaşmak istedim.
Yönetici olarak çalıştırdığın halde olmuyorsa grubun Discord kanalından da destek alabilirsin.

Anonymous ekibinden destek almayı deneyiniz. Yama satmasını bilen, yamalarına sahip çıkmasını da bilir umarım.

• C:\program Files\EA Games\Jedi survivor konumundan Jedi survivor klasorune sağ tık yaparak özellikler diyoruz.
  • Daha sonra güvenlik sekmesine gelip users olarak başlayan seçeneği seçiyoruz
  • Seçtikten sonra düzenle diyerek sadece tam denetim yazan kutucuğa izin ver diyoruz, o gerekli olanları açıyor otomatik olarak ve uygula deyip tamam diyoruz.
  • Sorun böylece çözülmüş oluyor.

Biraz saçma ve gereksiz bir yol izliyoruz senelerdir oyun oynarım yama ve mod kurarım ama bunu ilk kez yaşadım.

Aynı sorunu mutlaka yaşayan olacaktır o yüzden sizinlede paylaşmak istedim.

Çözüm
@Spock Bir dahaki sefere resimdeki kullanıcı adını sansürlemeni öneriyorum. Sorunun çözümüne sevindim. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…