Lian Li DAN A3 mATX Case Wood Edition indirimsiz hali buradadır.Arama Sonuçları - 4718466015808
www.jumbum.com.tr
Fiyatı indirimsiz şekilde 4.176 TL, doğru mu?
1 TL veya 100.000 TL farketmeksizin sabit kargo fiyatı 95 TL dir.
Lian Li DAN A3 mATX Case Wood Edition indirimsiz hali buradadır.Arama Sonuçları - 4718466015808
www.jumbum.com.tr
Fiyatı indirimsiz şekilde 4.176 TL, doğru mu?
Ön panel ahşap olunca fiyatı kaç katına çıkarıyorsunuz? Matematiksel hesap formülünüzü paylaşır mısınız bizimle?Lian Li DAN A3 mATX Case Wood Edition indirimsiz hali buradadır.
Ön panel ahşap olunca fiyatı kaç katına çıkarıyorsunuz? Matematiksel hesap formülünüzü paylaşır mısınız bizimle?
Eki Görüntüle 100604
Tebrik ettim doğrusu. JumBum bu kadar savunamazdı kendini. Alıcı olarak ödediğim para ile aldığım ürünü mukayese etmem benim en doğal hakkım. Açıp fiyat kıyası yaptım ve ''tahta'' parçası için istenilen fiyat farkını görüp doğrudan satıcıya bu ''tahta''nın bu kadar fiyat farkına nasıl sebep olduğunu sormak maksadıyla hesaplama formülünü sordum. Ama dikkat edersen direkt ''satıcıya'' sordum.Eki Görüntüle 100608
Ön panel tahta ile normal arasında resmi olarak 23$ fark var. Akakçeden fotoğraf koymakla olmuyor çünkü düz a3 mATX'i 2800₺ den satmıyor firma.
Eki Görüntüle 100605
Görebileceğin üzere , yaklaşık üzerine 1000₺ koymuş tahta diye. Yani yaklaşık 29$.
Bunun gümrük vergisi var, deposu var, elemanı var, elektriği suyu vb vb. İncehesapta imkanlar daha geniş sanırsam, gayet ucuza koymuşlar kasayı. @Jumbum bak şimdi merak ettim. Acaba toptan alımda vb daha mı uyguna gönderiyor Lian li kasaları ? Diğer türlü bu kadar ucuza nasıl sattıklarını anlamadım.
Yanlış anlaşılmasın, firmayı savunmuyorum. Nerde ucuzsa oraya yapışın.
Hayat işte, elin yabancısının 90$ a aldığın kasayı ülkemizde 5000 birime alabiliyoruz.![]()
Başkalarının fikir belirtmesini istemiyorsanız, herkese açık bir forumda herkese açık bir şekilde yorum yapmayacaksınız. Gidip satıcıya özel mesaj atın. "Satıcıyı savunmuşsun" demek için aklınızı neyle meşgul ettiniz, gerçekten çok merak ediyorum. Yorumumu sakin bir şekilde okursanız, satıcıyı savunmadığımı, sadece yurt dışından fiyat bilgisi verdiğimi anlarsınız.Tebrik ettim doğrusu. JumBum bu kadar savunamazdı kendini. Alıcı olarak ödediğim para ile aldığım ürünü mukayese etmem benim en doğal hakkım. Açıp fiyat kıyası yaptım ve ''tahta'' parçası için istenilen fiyat farkını görüp doğrudan satıcıya bu ''tahta''nın bu kadar fiyat farkına nasıl sebep olduğunu sormak maksadıyla hesaplama formülünü sordum. Ama dikkat edersen direkt ''satıcıya'' sordum.
Sizin en doğal hakkınıza söz eden yok.Alıcı olarak ödediğim para ile aldığım ürünü mukayese etmem benim en doğal hakkım
Harika bir savunma tebrik ediyoruz. Aktarılan veriler doğrudur, yorumlar doğrudur.Eki Görüntüle 100608
Ön panel tahta ile normal arasında resmi olarak 23$ fark var. Akakçeden fotoğraf koymakla olmuyor çünkü düz a3 mATX'i 2500₺ den satmıyor firma.
Eki Görüntüle 100605
Görebileceğin üzere , yaklaşık üzerine 1000₺ koymuş tahta diye. Yani yaklaşık 29$.
Bunun gümrük vergisi var, deposu var, elemanı var, elektriği suyu vb vb. İncehesapta imkanlar daha geniş sanırsam, gayet ucuza koymuşlar kasayı. @Jumbum bak şimdi merak ettim. Acaba toptan alımda vb daha mı uyguna gönderiyor Lian li kasaları ? Diğer türlü bu kadar ucuza nasıl sattıklarını anlamadım.
Yanlış anlaşılmasın, firmayı savunmuyorum. Nerede ucuzsa oraya yapışın.
Hayat işte, elin yabancısının 90$ a aldığı kasayı ülkemizde 5000 birime alabiliyoruz.![]()
Lian li Firmasına Tahta neden 20 EUR/USD daha pahalı hangi ağaçtan yapılıyor bu TAHTA? Özelliği nedir diye bir soru iletebilirsiniz. Biz satıcıyız, üretici değiliz. Gelen malın (ürünün) üzerine genelde sabit parametreler ile satış fiyatını oluşturmaktayız.Tebrik ettim doğrusu. JumBum bu kadar savunamazdı kendini. Alıcı olarak ödediğim para ile aldığım ürünü mukayese etmem benim en doğal hakkım. Açıp fiyat kıyası yaptım ve ''tahta'' parçası için istenilen fiyat farkını görüp doğrudan satıcıya bu ''tahta''nın bu kadar fiyat farkına nasıl sebep olduğunu sormak maksadıyla hesaplama formülünü sordum. Ama dikkat edersen direkt ''satıcıya'' sordum.
İnce Hesap = Oksid Bilişim'dir. Yani firma Lian Li'nin TR dağıtıcısı. Bu nedenle genelde en iyi fiyatı sunacaklardır. Biz ürünleri toptan olarak TR ve farklı ülke distiribitörlerinden almaktayız. (nerede ucuza bulursak, nerede stok bulursak). Dolayısıyla toptan fiyat politikasına tabiyiz.Bunun gümrük vergisi var, deposu var, elemanı var, elektriği suyu vb vb. İncehesapta imkanlar daha geniş sanırsam, gayet ucuza koymuşlar kasayı. @Jumbum bak şimdi merak ettim. Acaba toptan alımda vb daha mı uyguna gönderiyor Lian li kasaları ? Diğer türlü bu kadar ucuza nasıl sattıklarını anlamadım.
Kral fanlar gelmiş hiç haber vermiyorsun...Garip bir dağıtım strateji var Avusturya'lı firma, ürünün ABD pazarına sokuyor ve henüz AB de ve ASYA da stok yok gibi.
Belli ki bir süre daha bekleyeceğiz. Ürünü DE den sipariş vermek isteyen müşterinin malı US den ulaştırılıyor.