Emir.Sz

Çalışkan
Sipariş süreci nasıl işliyor? Kargolama hızlı mı yoksa tedarik için bekletiyorlar mı? Yakın zamanda alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Kendi sitesinde "distribütör garantili" yazıyor. Anlayamadım, nasıl garanti yok gibi bir şey?

Bayağı ilgilenemiyoruz diyorlar o kadar. Sıvı soğutma almıştım sesli ve performansı kötü. Ufak radyatör ezilmesi oldu. Onda da çok kötüydü kalitesi hemen ufak eğilme oldu. Maalesef bakmıyoruz dediler bende sonrasında hiç iletişime geçmedim.

Anladım teşekkürler sadece Arctic fanları alacağım en uygun orada var.
Bayağı ilgilenemiyoruz diyorlar o kadar. Sıvı soğutma almıştım sesli ve performansı kötü. Ufak radyatör ezilmesi oldu. Onda da çok kötüydü kalitesi hemen ufak eğilme oldu. Maalesef bakmıyoruz dediler bende sonrasında hiç iletişime geçmedim.

Sipariş süreci nasıl işliyor? Kargolama hızlı mı yoksa tedarik için bekletiyorlar mı? Yakın zamanda alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Eğer ürün depodaysa yani geç sipariş etiketi yoksa max 4 iş günü kargo süresi. Ancak geç sipariş etiketi varsa ürüne göre, markaya göre, tedarikçiye göre değişken bir "teslimat süresi" tarihi ürünün sayfasında mevcuttur.
Geç sipariş bilgi: https://www.jumbum.com.tr/gec-teslimat-nedir
Aldığım günün ertesi günü kargolandı, şimdi de elime geçti ürünlerim.

@Jumbum
;)
Güzel kaliteli ama satış sonrası desteği unut alırken. Garanti yok gibi bir şey.

"Muhtemelen" ve "kesinlikle" aynı cümlede kullanılmayan kelimelerdir. Sizden bize ne zaman, hangi platformda ulaştığınıza dair bilgi vermenizi, bu konunun ne olduğunu öğrenmeye çalışacağımızı aktardık ancak cevap alamadık.

Eğer ürün depodaysa yani geç sipariş etiketi yoksa Max 4 iş günü kargo süresi. Ancak geç sipariş etiketi varsa ürüne göre, markaya göre, tedarikçiye göre değişken bir "teslimat süresi" tarihi ürünün sayfasında mevcuttur.
Geç sipariş bilgi: https://www.jumbum.com.tr/gec-teslimat-nedir

;)

"Muhtemelen" ve "kesinlikle" aynı cümlede kullanılmayan kelimelerdir. Sizden bize ne zaman, hangi platformda ulaştığınıza dair bilgi vermenizi, bu konunun ne olduğunu öğrenmeye çalışacağımızı aktardık ancak cevap alamadık.

Artık uğraşmak istemediğimden dolayı o şekilde kullanıyorum. Ancak iletişime geçmediniz.