aysinaktas

Çalışkan
Selamlar. Eskiden juno.co.uk'den plak aliyordum ama o zamanlar gumruk vergisi carti curtu limiti gibi karisik muhabbetler cok zor olmuyordu, ucreti de yuksek olmuyordu. Simdi yeni yonetmeliklere pek hakim degilim ama juno sitesine giridigimde hala Türkiye'ye satis yaptigini gordum ve merak ediyorum. Satilan urunler gumruk vergisi dahil midir ve ne kadar satin alim limiti oluyor? Temu'daki muhabbetle ayni şey mi kisacasi?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 euro sınırı geçmeden sipariş verebilirsin. En az 800 tl gibi bir vergi çıkması kesin gibi bir şey.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Evet.

Ayrıca sipariş vermeden önce mail at siteye Türkiye gümrük konusunda uyar belki faydasını görürsün faturayı düşük girerler falan tabii risk senin sonra paran yanarsa benden bilme :D

Hiç denemem o tarz bir şey zaten 30 euro limitle de anca 1 plak aliniyor bunun yarisini da vergi olarak odemek aşırı abes maalesef. Yurt dışı gezimde birkaç plak alacagim gibi duruyor. :(

Hiç denemem o tarz bir şey zaten 30 euro limitle de anca 1 plak aliniyor bunun yarisini da vergi olarak odemek aşırı abes maalesef. Yurt dışı gezimde birkaç plak alacagim gibi duruyor. :(
Site sana göndereceği şeyi hediye olarak işaretleyebilir ama üstteki arkadaşın dediği gibi riskli bir durum @Toby Fox daha bilgili bu konularda müsaitse yardımcı olabilir.