K. Kılıçdaroğlu: Hiçbir CHP Genel Başkanı yurt dışına gidip "bize niye yardım yapmıyorsunuz?" diyemez

Z kuşağı doğdu doğalı bugüne kadar ne iktidar ne de muhalefet partisi değişti, muhalefet formunda.

Z kuşağı doğdu doğalı bugüne kadar ne iktidar ne de muhalefet partisi değişti, muhalefet formunda.

"Muhalefet"i tek partiye indirgemen bir yana, bahsi geçen partinin hiçbir zaman adamakıllı bir politikası olmadı. Son zamanlarda bünyesinde bulundurduğu gizli - açık bölücülerden hiç bahsetmiyorum bile...

"Muhalefet"i tek partiye indirgemen bir yana, bahsi geçen partinin hiçbir zaman adamakıllı bir politikası olmadı. Son zamanlarda bünyesinde bulundurduğu gizli - açık bölücülerden hiç bahsetmiyorum bile...
Siyasette etkisi olan bir isim, bir de parti var o kadar, yıllardan beri aynı şey, sıktı bu muhabbet artık.
Seneye kışa doğru erken seçim olur, piyasaya kredi dağıtırlar, emekliye zam yaparlar yine rahat 20 milyon oy toplarlar.

Farklı şeyler konuşabiliriz tâbi ama internet ortamında iz bırakmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…