Kabasakal oyun önerisi

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu konuylan ilgili fazla arayıştayım bu aralar o yüzden açıyorum. Bana kabasakaldan oyun önerebilir misiniz şöyle yüzlerce saat süren oyun yeter sistemim notlarım ve yüklü oyunlarım gene altta iyi günler.

Sistemim:

1. Ekran kartı: RTX 4070.
  2. RAM: 16 GB RAM.
  3. SSD veya HDD modeli: Crucial 1 TB M.2 NVMe SSD.
  4. VRAM: 12 GB VRAM.
  5. İşlemci: Intel Core i5-12400F
  6. İşletim sistemi: Windows 11 Home.
Notlarım:

Not 1: 213 GB alanım var.
Not 2: Epic Games'den oyun önermeyin.
Not 3: Kabasakaldan CD key önerseniz iyi olur.
Not 4: Kabasakaldan hesap önermeyin.
Not 5: Steam'den oyun önerebilirsiniz orada da 4.46 dolar bütçem var.
Not 6: Kabasakalda 1000 TL oyun bütçem var.

Şu an yüklü olan oyunlar:

RDR 2
1: GTA 5 Enchanced.
2: One armed robber. Supraland.
3: Astroneer.
4: Dying Light.
5: Garry's Mod.
6: R. E. P. O
7: Grawewood high.
8: It Takes Two.
9: Ravenfield.
10: The Last of Us Part 1
11: Battlefield 1
12: Marvel Spider-Man

Önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

Ekstra not 1: Kabasakaldan oyun önerin.
Ekstra not 2: Bu yazdıklarımı bazen görmeyenler ve yanlış önerenler oluyor buraya dikkatli bakın.

• Hades: Aksiyon dolu bir roguelike oyun. Çok sayıda saat harcayabileceğiniz ve tekrar oynanabilirliği yüksek. (Fiyat: Uygun)
  • Darkest Dungeon: Zorluğunu sevenler için mükemmel bir taktiksel RPG. Karakterlerinizi geliştirip zindanlara girerek kayıplar yaşarken stratejik kararlar alacaksınız. (Fiyat: Uygun)
  • Stardew Valley: Tarım, keşif ve topluluk ihya etme unsurlarını bir araya getiren çok keyifli bir harita yönetimi oyunu. (Fiyat: Uygun)
  • Terraria: Açık dünya sandbox oyunu. Keşfedin, inşa edin ve düşmanlarla savaşın. (Fiyat: Uygun)
  • Factorio: Fabrika yönetimi ve otomasyon üzerine kurulu bir oyun. Kendi üretim tesislerinizi inşa ederken saatler geçirebilirsiniz. (Fiyat: Uygun)
  • The Witcher 3: Wild Hunt: Eğer bütçeniz yeterli olursa, devasa bir açık dünya RPG. Yan görevler ve keşfedilecek alanlarla dolu. (Fiyat: 1000 TL bütçenizle uygun olabilir)

Bu oyunlar Steam üzerinden bulabileceğiniz ve alabileceğiniz seçeneklerdir. İyi günler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…