dark_1234 55 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.405 Beğeniler 337 Bugün 16:00 #1 Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor.
Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor.
Paper.C 71 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.608 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.414 Bugün 16:12 #2 dark_1234 dedi: Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben bundan kullandım kendi masamda. 2 tane almıştım yarısını bile kullanamadım. Masanın arka yüzüne yapıştırınca gözükmüyor. Wraith Studio Kablo Düzenleyici Wraith Studio 5'li set kablo düzenleyici (8 kanal, 5 kanal, 3 kanal, 2 kanal ve 1 kanal parçalar) wraith.studio
dark_1234 dedi: Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben bundan kullandım kendi masamda. 2 tane almıştım yarısını bile kullanamadım. Masanın arka yüzüne yapıştırınca gözükmüyor. Wraith Studio Kablo Düzenleyici Wraith Studio 5'li set kablo düzenleyici (8 kanal, 5 kanal, 3 kanal, 2 kanal ve 1 kanal parçalar) wraith.studio
The Man From Earth 121 Bilgin Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 2.327 Çözümler 11 Beğeniler 2.682 43 dakika önce #3 dark_1234 dedi: Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor. Genişletmek için tıkla... Mouseu çekerken kablosu takılmasın, masa üstünde salaş kablo olmasın yeter. Çok da takmanı tavsiye etmem, masaüstü sistemde kablo olur illa. Kablosuz ekipmana geçersin ileride.
dark_1234 dedi: Merhaba, bütün ekipmanlarım kablolu. Masamda kablo deliği yok, nasıl kablolama yapmalıyım? Şu an sardım bir şekil ama gene kötü duruyor. Genişletmek için tıkla... Mouseu çekerken kablosu takılmasın, masa üstünde salaş kablo olmasın yeter. Çok da takmanı tavsiye etmem, masaüstü sistemde kablo olur illa. Kablosuz ekipmana geçersin ileride.