Kablolu kulak içi silikonlu kulaklık tavsiyesi

Neo

Başarılı
Herkese merhaba. JBL C100SI ile Sony MDR‑EX15AP modellerinden bir tık daha kaliteli kulaklık önerir misiniz? Kulak içi kablolu ve silikonlu olacak şekilde. Kullanım senaryolarım: Öncelikle müzik dinlemek ve gerçekten keyif alabilmek, oyun oynarken (Steam PUBG) kullanmak ve telefon görüşmeleri için de mikrofonunun iyi olması. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Samsung Buds FE kullanıyorum, memnunum.
ANC açınca da bass derinleşiyor.

İfadeler: Neo
Şu an kabloluda en güzel performans ve mikrofon kalitesi 3.5 mm jacklı ve Type-C girişli Apple, Samsung agk de çok iyi, PUBG de özellikle Apple kullandım ses kasması müthiş konuşurken cızırtı parazit yapmıyor. Son üretilenlerde kaliteyi bozmadılarsa alınır.

Oyunda veya video izlerken gecikme yapıyor mu?
Bluetooth versiyonu 5.0 olan, Samsung A70 cihazıyla beraber Buds FE kullanıyorum, bir içerik tüketirken veya online oyun oynarken gecikme problemi yaşamıyorum, kulaklık kullanmam oyun içindeki ping değerlerimi de etkilemiyor. (Hem Wi-Fi hem de mobil veri ile denedim.)
Aramalarda da bir problem yaşamadım.

Uzun lafın kısasıyla Buds FE deneyimimden oldukça memnunum, önemli olmasa da belirtmek isterim; bazen kulaklık bağlıyken Wi-Fi açınca kulaklık bağlantısını kopması sorunu ile karşılaştım.

Kulaklığı aldığımda 1.800 TL civarı bir ücreti vardı, şu an fiyatı hakkında bilgim yok ama bütçenizi belirtirseniz belki dâhâ iyi bir ürün bulabilirsiniz.

Butce ne kadar? En uyguna bunu oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…