ErdemK Yetkin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Beğeniler 338 1 Ocak 2025 #1 Dün bir süredir sorun yaşadığım modemimi servis gelip değiştirdi. Her şey iyi bir sıkıntı yok ama babamın kullandığı laptop Wi-Fi ağına bağlanamıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi ayarları bu şekilde: Laptop donanım kimliği: PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_051014E4&REV_01
Dün bir süredir sorun yaşadığım modemimi servis gelip değiştirdi. Her şey iyi bir sıkıntı yok ama babamın kullandığı laptop Wi-Fi ağına bağlanamıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi ayarları bu şekilde: Laptop donanım kimliği: PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_051014E4&REV_01
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.096 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.803 Yer İstanbul 1 Ocak 2025 #2 Önce ağa sağ tıklayıp unut. Sonra yeniden bağlamayı denesin. Artı 0 Eksi
KS KS ErdemK Yetkin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Beğeniler 338 1 Ocak 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Önce ağa sağ tıklayıp unut. Sonra yeniden bağlamayı denesin. Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramamıştı. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Önce ağa sağ tıklayıp unut. Sonra yeniden bağlamayı denesin. Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramamıştı.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 1 Ocak 2025 #4 Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanabiliyor musunuz? İnternet ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Sıfırlama Daha sonra Wi-Fi şifresini yeniden girip herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanabiliyor musunuz? İnternet ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Sıfırlama Daha sonra Wi-Fi şifresini yeniden girip herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin.
KS KS ErdemK Yetkin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Beğeniler 338 1 Ocak 2025 #5 bug dedi: Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanabiliyor musunuz? İnternet ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Sıfırlama Daha sonra Wi-Fi şifresini yeniden girip herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet farklı bir ağa bağlanabiliyor. Ağ sıfırlama işlemini de yapmıştım. Sonuç çıkmadı. Artı 0 Eksi
bug dedi: Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanabiliyor musunuz? İnternet ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Sıfırlama Daha sonra Wi-Fi şifresini yeniden girip herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet farklı bir ağa bağlanabiliyor. Ağ sıfırlama işlemini de yapmıştım. Sonuç çıkmadı.
EkmekArasiSSD Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 800 Makaleler 3 Çözümler 5 Beğeniler 497 Yer Ordu 1 Ocak 2025 #6 Modemi yeniden kurmayı denediniz mi peki? Belki sizin cihazınıza özel bir sorun çıkartıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS ErdemK Yetkin Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Beğeniler 338 2 Ocak 2025 #7 EkmekArasiSSD dedi: Modemi yeniden kurmayı denediniz mi peki? Belki sizin cihazınıza özel bir sorun çıkartıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Babam ben işteyken kurcalarken yapmış bir şeyler düzelmiş. Nasıl çözdüğünü kendisi de bilmiyor belki kendiliğinden de düzelmiş olabilir. Artı 0 Eksi
EkmekArasiSSD dedi: Modemi yeniden kurmayı denediniz mi peki? Belki sizin cihazınıza özel bir sorun çıkartıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Babam ben işteyken kurcalarken yapmış bir şeyler düzelmiş. Nasıl çözdüğünü kendisi de bilmiyor belki kendiliğinden de düzelmiş olabilir.