Çözüldü Kablonet'te GoodbyeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sonat

Uzman
Kablonet sağlayıcısını kullanıyorum fakat GoodbyeDPI herhangi bir şekilde bende çalışmıyor yardımcı olma şansın var mı?

Çözüm
Dediğiniz şeyleri yaptım fakat maalesef işe yaramadı fakat WARP artık açılıyor ama az önce de bahsettiğim gibi oyuniçi yüksek ms değerleri hatta oyun Client'i dahi açılmıyor.

Rehberime göz atabilirsiniz.

WARP çalışıyordu fakat ms değerlerimi yükselttiği için kullanamıyorum (Discord açılıyor fakat oyun oynanmıyor). Silmiştim ve de tekrar kurcalamak için tekrar indirdiğimde de ise o da çalışmamaya başladı GoodbyeDPI kullanan bazı Kablonet'li arkadaşlarım da çalıştığını gördüm fakat bende bir türlü çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ağ ayarlayını sıfırlayıp tekrar WARP kullanmayı dener misin?

Ek olarak bu rehberde anlattığımı uygulayarak WARP'ın sadece Discord üzerinde çalışmasını sağlayabilirsin.

Hangi hazır scripti kullanıyorsun? "service_install_russia_blacklist" ise sondan 3. satırı şununla değiştirip dener misin?
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -e 1 -q --native-frag --set-ttl 3 start= "auto"

Ağ ayarlayını sıfırlayıp tekrar WARP kullanmayı dener misin?

Ek olarak bu rehberde anlattığımı uygulayarak WARP'ın sadece Discord üzerinde çalışmasını sağlayabilirsin.

Maalesef ki olmuyor. "WARP unable to connect failed DNS lookup check" hatasını veriyor.

Arkadaşım, 2_any_country_dnsredir scriptini kullanmam için bir dosya atmıştı ama dediğiniz şeyi deneyebilirim.

@536, dediğiniz şeyi yaptım fakat işe yaramadı.

Ağ ayarlarınızı sıfırladıysanız.
Bağdaştırıcı ayarlarında cloudflaredns girerek GoodbyeDPI uygulamasını çalıştırmayı deneyin.
Kod:
1.1.1.1
1.0.0.1
Dediğiniz şeyleri yaptım fakat maalesef işe yaramadı WARP artık açılıyor ama az önce de bahsettiğim gibi oyun içi yüksek ms değerleri hatta oyun client'i dahi açılmıyor.

Dediğiniz şeyleri yaptım fakat maalesef işe yaramadı fakat WARP artık açılıyor ama az önce de bahsettiğim gibi oyuniçi yüksek ms değerleri hatta oyun Client'i dahi açılmıyor.

Rehberime göz atabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…