Çözüldü Kablonet'te GoodbyeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sonat

Uzman
Kablonet sağlayıcısını kullanıyorum fakat GoodbyeDPI herhangi bir şekilde bende çalışmıyor yardımcı olma şansın var mı?

Çözüm
Dediğiniz şeyleri yaptım fakat maalesef işe yaramadı fakat WARP artık açılıyor ama az önce de bahsettiğim gibi oyuniçi yüksek ms değerleri hatta oyun Client'i dahi açılmıyor.

Rehberime göz atabilirsiniz.

Kablonet sağlayıcısını kullanıyorum fakat GoodbyeDPI herhangi bir şekilde bende çalışmıyor yardımcı olma şansın var mı?

Merhaba, CMD dosyasına sağ tık yap ve düzenle de orada start "" goodbyedpi.exe -9 diye bir kod olacak oradaki -9'u değiştirerek dene. Bende -5 yaparak çalıştı.

Adımları tekrar baştan yapar mısınız? Ve Gmail kullanın.

Şu an rehberdeki her şeyi yaptım. Discord'a sorunsuz bir şekilde giriyorum. Oyun üzerinde de herhangi bir ms artışı yok. Biraz zaman geçirip bir sıkıntı vs olursa sizi etiketleyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim uğraştığınız için

Son düzenleyen: Moderatör:

Rehberime beğeninizi bekliyorum. Keyifli vakitler.

Discord'un IP adresleri değişmediği sürece veya Cloudflare herhangi bir limit koymadığı sürece sorunsuz kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…