Kablonet'te yalın internet var mı?

Evet ama evde bütün düzen bozulacak. Sıfırdan binadaki Türksat kutusundan koaksiyel kablo çekecekler vs. bir sürü iş...

O sıkıntıya değer ben daha önce 30M kablo almıştım bakır özel kablo bayağı da para vermiştim. Adamdan yardım istedim dışarıdan çekti eve kadar bağladı. Bayağı iyi oldu 65 Mbit VDSL alıyordum şimdi 200 Mbit alıyorum değiyor yani.

Verdikleri modemler benim zamanımda Infinity 401 modeliydi, şuanda sizdeki ne? Ping değerleri vs. nasıl?

Verdikleri modemler benim zamanımda Infinity 401 modeliydi, şu anda sizdeki ne? Ping değerleri vs. nasıl?

Aynı model veriyorlar. Ping bayağı düzelmiş eskisi gibi değil. Ancak değişken. VDSL de 5 ms sabit alıyordum bunda 5 ile 8 arası değişken değer veriyor. Sonrasında gelen adaptör düşük v geliyor. Bundan dolayı modem ışıkları yanıp kilitleniyor internet gidiyordu. Sonrasında adaptör aldım hiç kopma olmadı. Sonrasında önceki modemimi router yaptım içine de zapret kurdum her siteye de giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…