Kablosuz kulak üstü SteelSeries marka kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plover
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 51

Plover

Başarılı
Arkadaşlar selam, bir önceki kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 kablolu idi. Ancak kulaklığı aldıktan sonraki öğrenmiş olduğum kronik vida problemi bende de oldu. Sürekli çıkan vidayı geri taktım, en sonunda pes ettim, yeni bir tane alacağım. Hem PlayStation 5 Pro'm için hem de bilgisayarım için kullanacağım. Bilgisayarımdaki Type-C girişi çalışmıyor. Bu yüzden Type-C'lisini kullanabilir miyim bilmiyorum. Bluetooth belki olabilir, USB girişiyle olduğu için; fakat Bluetooth JBL kulak üstü kulaklığımı kullanırken de iki şeyi aynı anda dinleyemiyordum, yani oyun oynarken video izleyemiyordum, ses boğuk çıkıyordu vs. O Bluetooth olmasıyla ilgili değil de, kullanmış olduğum geçici JBL kulaklık ise Bluetooth olabilir belki alacağım kulaklık.

Neden hala ısrarla SteelSeries arıyorsun diyorsanız da, tüm kullandığım ekipmanlar SteelSeries, o yüzden devam etmek istiyorum. Kronik sorunu olan ve kullanmış olduğum versiyonun kablosuz olanı dışında olabilecek en ucuz önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce nedir?

Ama bu Typce-c girişli.

SteelSeries Arctis Nova 5 iyidir aktif kullanıyorum 10/10 kulaklık PC üzerinde veya PS'te, dongle Type-C ama USB için çevirici de çıkıyor genel olarak normal modunda çekim mesafesi iyi.

Arctis Nova 7 ama SteelSeries yazmayan modeli sadece logo olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…