Plover

Başarılı
Arkadaşlar selam, bir önceki kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 kablolu idi. Ancak kulaklığı aldıktan sonraki öğrenmiş olduğum kronik vida problemi bende de oldu. Sürekli çıkan vidayı geri taktım, en sonunda pes ettim, yeni bir tane alacağım. Hem PlayStation 5 Pro'm için hem de bilgisayarım için kullanacağım. Bilgisayarımdaki Type-C girişi çalışmıyor. Bu yüzden Type-C'lisini kullanabilir miyim bilmiyorum. Bluetooth belki olabilir, USB girişiyle olduğu için; fakat Bluetooth JBL kulak üstü kulaklığımı kullanırken de iki şeyi aynı anda dinleyemiyordum, yani oyun oynarken video izleyemiyordum, ses boğuk çıkıyordu vs. O Bluetooth olmasıyla ilgili değil de, kullanmış olduğum geçici JBL kulaklık ise Bluetooth olabilir belki alacağım kulaklık.

Neden hala ısrarla SteelSeries arıyorsun diyorsanız da, tüm kullandığım ekipmanlar SteelSeries, o yüzden devam etmek istiyorum. Kronik sorunu olan ve kullanmış olduğum versiyonun kablosuz olanı dışında olabilecek en ucuz önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bir önceki kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 kablolu idi. Ancak kulaklığı aldıktan sonraki öğrenmiş olduğum kronik vida problemi bende de oldu. Sürekli çıkan vidayı geri taktım, en sonunda pes ettim, yeni bir tane alacağım. Hem PlayStation 5 Pro'm için hem de bilgisayarım için kullanacağım. Bilgisayarımdaki Type-C girişi çalışmıyor. Bu yüzden Type-C'lisini kullanabilir miyim bilmiyorum. Bluetooth belki olabilir, USB girişiyle olduğu için; fakat Bluetooth JBL kulak üstü kulaklığımı kullanırken de iki şeyi aynı anda dinleyemiyordum, yani oyun oynarken video izleyemiyordum, ses boğuk çıkıyordu vs. O Bluetooth olmasıyla ilgili değil de, kullanmış olduğum geçici JBL kulaklık ise Bluetooth olabilir belki alacağım kulaklık.

Neden hala ısrarla SteelSeries arıyorsun diyorsanız da, tüm kullandığım ekipmanlar SteelSeries, o yüzden devam etmek istiyorum. Kronik sorunu olan ve kullanmış olduğum versiyonun kablosuz olanı dışında olabilecek en ucuz önerilerinizi bekliyorum.
Butce nedir?

SteelSeries sart demissiniz.

Duzgun kalitede minimum bunu onerebilirim.

SteelSeries sart demissiniz.

Duzgun kalitede minimum bunu onerebilirim.
Ama bu Typce-c girişli.

Merak etmeyin icinden donusturucu cikiyor PC'ye Type-A ile baglayabilirsiniz.

1789753746461.webp

Dongle soldaki uca, sagdaki uc ise PC'ye girecek.

SteelSeries Arctis Nova 5 iyidir aktif kullanıyorum 10/10 kulaklık PC üzerinde veya PS'te, dongle Type-C ama USB için çevirici de çıkıyor genel olarak normal modunda çekim mesafesi iyi.

Arkadaşlar selam, bir önceki kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 kablolu idi. Ancak kulaklığı aldıktan sonraki öğrenmiş olduğum kronik vida problemi bende de oldu. Sürekli çıkan vidayı geri taktım, en sonunda pes ettim, yeni bir tane alacağım. Hem PlayStation 5 Pro'm için hem de bilgisayarım için kullanacağım. Bilgisayarımdaki Type-C girişi çalışmıyor. Bu yüzden Type-C'lisini kullanabilir miyim bilmiyorum. Bluetooth belki olabilir, USB girişiyle olduğu için; fakat Bluetooth JBL kulak üstü kulaklığımı kullanırken de iki şeyi aynı anda dinleyemiyordum, yani oyun oynarken video izleyemiyordum, ses boğuk çıkıyordu vs. o Bluetooth olmasıyla ilgili değil de, kullanmış olduğum geçici JBL kulaklık ise Bluetooth olabilir belki alacağım kulaklık.

Arctis Nova 7 ama SteelSeries yazmayan modeli sadece logo olanı.