İyi Sosyaller. Şu an elimde G305 var. Sol tıkı bozuldu CS'de falan spray atarken 1 2 mermi atıp takılıyor. Yine öyle bir sorun yaratmayacak mouse önerisi lazım. Scyrox V8 ATK blazing skylardan veya Razer Viper V3 HyperSpeed düşünüyorum. Switchlerinde yine böyle bir sorun olmasın yeterli.
İyi sosyaller. Şu an elimde G305 var. Sol tıkı bozuldu CS'de falan spray atarken 1 2 mermi atıp takılıyor. Yine öyle bir sorun yaratmayacak mouse önerisi lazım. Scyrox V8 ATK blazing skylardan veya Razer Viper V3 HyperSpeed düşünüyorum. Switchlerinde yine böyle bir sorun olmasın yeterli.
VGN Dragonfly F1 MOBA'dan sıkılıp scyrox v8'e geçtim. Şu anda çok memnunum. Scyrox v8'i aldığında stok skatezleri pek iyi değil değiştirmeni tavsiye ederim.
VGN Dragonfly F1 MOBA'dan sıkılıp scyrox v8'e geçtim. Şu anda çok memnunum. Scyrox v8'i aldığında stok skatezleri pek iyi değil değiştirmeni tavsiye ederim.
Ömrümün sonuna gelsem de kabloluya devam. Özellikle şu an kullandığım SteelSeries bu işi çok iyi yapıyor. Kablo örgü ve o kadar hafif ki kablonun ağırlığını hissetmiyorsunuz bir yerden sonra.