A aldaci26 Yetkin Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 389 Çözümler 5 Beğeniler 157 Bugün 09:12 #1 İSS'nin verdiği modem çok zayıf, maalesef tüm evde kesintisiz Wi-Fi kullanabilmek için bir çözüme ihtiyacımız var. Modem/router önerilerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:28
İSS'nin verdiği modem çok zayıf, maalesef tüm evde kesintisiz Wi-Fi kullanabilmek için bir çözüme ihtiyacımız var. Modem/router önerilerinize açığım.
Ozzytaste 36 Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 710 Beğeniler 363 15 dakika önce #2 aldaci26 dedi: İSS'nin verdiği modem çok zayıf, maalesef tüm evde kesintisiz Wi-Fi kullanabilmek için bir çözüme ihtiyacımız var. Modem/router önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Ikinci el Zyxel DX-3200 al sarı sayfalardan. Az önce gördüm 500-600 TL. Ben bunu kullanıyorum sorunsuz wifi-6 ve Broadcom chipli.
aldaci26 dedi: İSS'nin verdiği modem çok zayıf, maalesef tüm evde kesintisiz Wi-Fi kullanabilmek için bir çözüme ihtiyacımız var. Modem/router önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Ikinci el Zyxel DX-3200 al sarı sayfalardan. Az önce gördüm 500-600 TL. Ben bunu kullanıyorum sorunsuz wifi-6 ve Broadcom chipli.