Kablosuz şarj özelliği olmayan telefona nasıl kablosuz şarj özelliği yapılabilir?

3586

Uzman
Makaleler
40
Cihaz
Redmi Note 12
Telefonun kırıldığı için yeni bir idarelik cihaza geçtim fakat bunda kablosuz şarj yok, kablosuz şarj için aparat gibi bir şey var mıdır?

Kablosuz şarj için özel bir dizilim olması gerekli. Öyle sonradan yapılamaz. Tabii ben gider bütün sistemi anakart ve batarya üstüne inşa ederim demiyorsan :D

1720306069652.webp

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam bunun için piyasada aparatlar vardı. Telefonun şarj girişini telefon kılıfına/aparata bağlayıp kılıfın/aparatın içindeki mekanizma ile şarj ediyorsunuz. Ancak pek verimli olacağını sanmıyorum.

Örnek aparat aşağıda:
1720315380394.webp

Yanlış hatırlamıyorsam bunun için piyasada aparatlar vardı. Telefonun şarj girişini telefon kılıfına/aparata bağlayıp kılıfın/aparatın içindeki mekanizma ile şarj ediyorsunuz. Ancak pek verimli olacağını sanmıyorum.

Örnek aparat aşağıda:
Eki Görüntüle 63081
Bunu ben aynı böyle tuvalette aklımdan icat etmiştim hocam aynı bunun gibi düşündüm tıpkısının aynısı.

Kablosuz şarj için özel bir dizilim olması gerekli. Öyle sonradan yapılamaz. Tabii ben gider bütün sistemi anakart ve batarya üstüne inşa ederim demiyorsan :D

Eki Görüntüle 63063
Aparat gibi düşündüm hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt