S20 FE telefonum için kullanacağım. Fiyat skalasını bilmiyorum bu cihazların ama gözüme aşağıdaki ürün çarpıyor sürekli. Havit'in salı günleri olan kampanyasında 600 TL'ye düşüyor. Ne dersiniz? Başka önerileriniz var mı?
Havit W320 Hızlı Wireless Şarj Cihazı ile telefonunuzu şarj ederken şık gece lambası ve saatten faydalanın. 1000 TL üzeri ücretsiz kargo!
www.havitstore.com.tr
Artı olarak eğer şarjlı kablosuz kullanabileceğim alternatif ürünler de önerirseniz sevinirim. Masamda duracak ama yine de kablo karmaşası istemiyorum.
Eski FE'lerde bir zamanlar kablosuz şarj vardı. Hey gidi..
Örnek ürün güzel duruyor, 600 TL makul gibi. Daha uyguna bakarım derseniz, A101'i de inceleyin. Thull markasının kablosuz şarjları var, araç içi olanları almamaya özen gösterin.
Eski FE'lerde bir zamanlar kablosuz şarj vardı. Hey gidi..
Örnek ürün güzel duruyor, 600 TL makul gibi. Daha uyguna bakarım derseniz, A101'i de inceleyin. Thull markasının kablosuz şarjları var, araç içi olanları almamaya özen gösterin.
Kasası biraz daha iyi olsa mükemmel bir cihaz S20 FE. Performans konusunda asla üzmüyor. Şimdi aileme telefon alıyorum, hiçbirinde kablosuz şarj yok, şaka gibi.
Havit'e yönlenmemin bir nedeni de garantisi biraz daha kolay olur diye düşünüyorum. A101'den elektronik ürün alımına karşı bir insanım. O yüzden orayı pek değerlendireceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkür ederim.