Liguori

Yetkin
Makaleler
1
1762626558885.webp

AliExpress'ten aldığım ürün sonunda ülkeye ulaştı ve PTT tarafından teslim alındı. İstanbul'da iniş yaptı ve teslimat adresi gene İstanbul. Ama nedense canı bir Antalya gezisi yapası gelmiş. Bunun nedeni nedir arkadaşlar? Gümrükten geçti zaten.

Tamamen iş bilmezlikten. Bir dönem kargo şirketlerinden birinde çalıştım ama global. Sahada çalışan elemanlarını öyle böyle ofislere çekip saha operasyonlarını başka şirkete takip ettiriyordu. Halen öyledir değiştiğini sanmıyorum.

Böyle saçmalık mı olur ya. İki haftadır bekliyorum. Ya iade ederlerse bir de... Hep haftasonu olur zaten böyle pislikler.

PTT 7/24 müşteri hizmetleri var mı? Arasam şimdi konuşabileceğim biri var mı?

Aradım, 5 dakika müzikle beklettiler, sonra açmadan kapandı.

2025-11-09 Güncellemesi:

Az önce tekrar aradım. "Muhtemelen yanlış işaretlendi" dedi arkadaş. Yani halen İstanbul'da olma ihtimali var mış. "Değilse bile adresiniz halen doğru gözüküyor, size teslim olacak merak etmeyin" dedi. Ben iade olmasından korkuyorum dedim, yok olmaz dedi.

Bakalım bu hafta içinde teslim edebilecekler mi.

Son düzenleme:
PTT 7/24 müşteri hizmetleri var mı? Arasam şimdi konuşabileceğim biri var mı?

Aradım, 5 dakika müzikle beklettiler, sonra açmadan kapandı.

2025-11-09 Güncellemesi:

Az önce tekrar aradım. "Muhtemelen yanlış işaretlendi" dedi arkadaş. Yani halen İstanbul'da olma ihtimali var mış. "Değilse bile adresiniz halen doğru gözüküyor, size teslim olacak merak etmeyin" dedi. Ben iade olmasından korkuyorum dedim, yok olmaz dedi.

Bakalım bu hafta içinde teslim edebilecekler mi.

Yanlış tiki kaldırana kadar Konyaaltı plajında güneşlenir kargon. 😂

Yanlış tiki kaldırana kadar Konyaaltı plajında güneşlenir kargon. 😂
İyi oldu zaten Çin'den geliyordu. Üstünde COVID falan varsa karantina olsun Antalya'da, güneşlensin keyfine baksın öyle gelsin artık.

Güncelleme: Antalya'daki tatili bitmiş, İstanbul'a gelmiş.

1762932898337.webp

Son düzenleme: