2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 498 Çözümler 1 Beğeniler 65 3 Mayıs 2025 #11 Ozan dedi: İlk defa kırmızı içeceğim bünyem biraz zayıf, kaç birada çarpar? Genişletmek için tıkla... Alkole bulaşmayın hiç hocam.
Ozan dedi: İlk defa kırmızı içeceğim bünyem biraz zayıf, kaç birada çarpar? Genişletmek için tıkla... Alkole bulaşmayın hiç hocam.
Cass Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.339 4 Mayıs 2025 #12 2. Birinci bile kafanın içini ısıtır, ikinciyi içer mayışırsın. Yeter. Fazlası deprem etkisi, 4 denemişliğim var koridorda zor yürüyordum.
2. Birinci bile kafanın içini ısıtır, ikinciyi içer mayışırsın. Yeter. Fazlası deprem etkisi, 4 denemişliğim var koridorda zor yürüyordum.
Uyuyan Sincap 40 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.251 Çözümler 7 Beğeniler 3.123 4 Mayıs 2025 #13 Cass dedi: 2. Birinci bile kafanın içini ısıtır, ikinciyi içer mayışırsın. Yeter. Fazlası deprem etkisi, 4 denemişliğim var koridorda zor yürüyordum. Genişletmek için tıkla... İşte 3 tane içse 1.5 litre eder. Yerinden kalkamaz. Midesi şişer. Ama sert içki içerse az içmiş olur ve hızlı sarhoş olur. Özellikle aç mideyle içerse. En iyi şekilde sarhoşluğu yaşar. Diğer türlü mideden sızlanıp durur. Ah volim 6.9 a düşmeseydi. 14.4 iken iyiydi.
Cass dedi: 2. Birinci bile kafanın içini ısıtır, ikinciyi içer mayışırsın. Yeter. Fazlası deprem etkisi, 4 denemişliğim var koridorda zor yürüyordum. Genişletmek için tıkla... İşte 3 tane içse 1.5 litre eder. Yerinden kalkamaz. Midesi şişer. Ama sert içki içerse az içmiş olur ve hızlı sarhoş olur. Özellikle aç mideyle içerse. En iyi şekilde sarhoşluğu yaşar. Diğer türlü mideden sızlanıp durur. Ah volim 6.9 a düşmeseydi. 14.4 iken iyiydi.