Kaç saat CS2 oynayış saatiniz bulunmakta ve rankınız nedir?

Tüm hesaplarla beraber 10.000 saati aşmıştır diye düşünüyorum. Premier oynamadım hiç, Faceit 2000 eloya çıkıp bırakmıştım 1.50 K/D ile, PC yenilediğim zaman tekrar başlamayı düşünüyorum.

17 bin saat var 3 hesapta toplam fakat son 6 aydır bıraktım kurtuldum.

FACEIT 10 seviye 2300 eloydu en son oyun içi global kaldı öyle. Hileden bıktım artık bu oyunda o yüzden bıraktım.

Üstüne FACEIT maçımda adam mevlana açtı 3K dolarlık envanteride sattım geçtim.

Reis 17 bin saat ne be Tam 708 gün yani yaklaşık 2 sene aralıksız oyunu oynamışsın. Ben Rust'daki işsizleri biliyordum da senin gibisini görmedim. Bir de hileden bıktım o yüzden bıraktım demişsin ne yani hile olmasa devam mı edecen

4000’i geçti, yoldaş Supreme şu an. Bir ara FACEIT kasmaya başlayıp 2200 veya üstüne çıkıp salmayı planlıyorum.

770 saat falan, Premier oynuyorum 18K severek oynadığım bir oyun ama hile ve maçlarda ki rank dağılımının adaletsizliği beni inanılmaz sinir ediyor. Tek başıma giriyorum karşıya takım veriyor, rakip takımda 1 tane 2-3K adam oluyor diğerleri 18-22K arası değişiyor, bu yüzden de kaybedersem -600'e yakın yiyorum kazanırsam +120 falan. Bu sürekli başıma gelen bir şey ve artık gerçekten sıktı. Şu GTA PC'ye çıktığı zaman envanteri komple satıp bırakacağım oyunu.

Ana hesabımın saati bu diğer hesaplar ise genelde kasa kastığım yan hesaplar.

İşsizlik değil de 3-4 sene evvel e-spor kariyeri için adım adım çıkıyordum bir yerde takılıp kaldık.

İş güç vs derken sonrası bağımlılık başka bir şey değil kimseyede bu oyunu önermiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…