Tüm hesaplarla beraber 10.000 saati aşmıştır diye düşünüyorum. Premier oynamadım hiç, Faceit 2000 eloya çıkıp bırakmıştım 1.50 K/D ile, PC yenilediğim zaman tekrar başlamayı düşünüyorum.
Reis 17 bin saat ne be Tam 708 gün yani yaklaşık 2 sene aralıksız oyunu oynamışsın. Ben Rust'daki işsizleri biliyordum da senin gibisini görmedim. Bir de hileden bıktım o yüzden bıraktım demişsin ne yani hile olmasa devam mı edecen
770 saat falan, Premier oynuyorum 18K severek oynadığım bir oyun ama hile ve maçlarda ki rank dağılımının adaletsizliği beni inanılmaz sinir ediyor. Tek başıma giriyorum karşıya takım veriyor, rakip takımda 1 tane 2-3K adam oluyor diğerleri 18-22K arası değişiyor, bu yüzden de kaybedersem -600'e yakın yiyorum kazanırsam +120 falan. Bu sürekli başıma gelen bir şey ve artık gerçekten sıktı. Şu GTA PC'ye çıktığı zaman envanteri komple satıp bırakacağım oyunu.
Reis 17 bin saat ne be o_o tam 708 gün yani yaklaşık 2 sene aralıksız oyunu oynamışsın. Ben Rust'daki işsizleri biliyordum da senin gibisini görmedim. Bir de hileden bıktım o yüzden bıraktım demişsin ne yani hile olmasa devam mı edeceksin