Kaçak çay ve normal çayı karıştırıp içiyorum. Kaçak çay tek başına çok ağır oluyor, Doğulular nasıl sadece kaçak çayı içebiliyor anlamıyorum. Normal çay da çok sönük kalıyor. İkisini karıştırınca bana çok güzel geliyor veya küçüklükten beri öyle alıştığım için bilemiyorum.
Kaçak çay ve normal çayı karıştırıp içiyorum. Kaçak çay tek başına çok ağır oluyor, Doğulular nasıl sadece kaçak çayı içebiliyor anlamıyorum. Normal çay da çok sönük kalıyor. İkisini karıştırınca bana çok güzel geliyor veya küçüklükten beri öyle alıştığım için bilemiyorum.
Herkesin damak tadı farklıdır. Ben hafif çay severim. Aroma çok yoğun olunca keyif alamıyorum, sadece çayda değil ne olursa olsun. Kaçak Çay hiç içmedim. İçsem kendime ihanet etmiş olurum.
Çay Türkiye'ye özgü bir bitki değil diye hatırlıyorum. Yıllar yıllar önce görmüşler ekiminini denemişler Karadenizde belli başlı yerlerde tutmuş. Gerçek çay nasıl olmalı bilmiyorum çoğu kişi kahve gibi acı olanları seviyor. Bence bizdekileri bu kadar parçalamasalar daha iyi olur paketi bir açıyorsun 2 bardak toz.