Kaçak vs Rize çayı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    çay

Hangisi?

• Rize

Oy: 9 47,4%
  • Kaçak

Oy: 10 52,6%

• Oy verenlerin toplamı
    19

SF26

Üstün
Kaçaktan kastım Sri Lanka ve Bioprograma gibi Balkan çayları, sizce hangisi? Benim tercihim kaçak her zaman.

Kaçak çay ve normal çayı karıştırıp içiyorum. Kaçak çay tek başına çok ağır oluyor, Doğulular nasıl sadece kaçak çayı içebiliyor anlamıyorum. Normal çay da çok sönük kalıyor. İkisini karıştırınca bana çok güzel geliyor veya küçüklükten beri öyle alıştığım için bilemiyorum.

Biz kaçağa alıştık ya.

Her turli Irak cayi.

Bir bardak Mahmood mu? Hayir demem.

Bir Samsunlu olarak kaçak çay gördüm mü kaçarım. İşin şakası kaçağa pek alışkın değilim, küçüklüğümden beri Rize çayı içmişimdir. Rize'den devam.

Herkesin damak tadı farklıdır. Ben hafif çay severim. Aroma çok yoğun olunca keyif alamıyorum, sadece çayda değil ne olursa olsun. Kaçak Çay hiç içmedim. İçsem kendime ihanet etmiş olurum.

Çay Türkiye'ye özgü bir bitki değil diye hatırlıyorum. Yıllar yıllar önce görmüşler ekiminini denemişler Karadenizde belli başlı yerlerde tutmuş. Gerçek çay nasıl olmalı bilmiyorum çoğu kişi kahve gibi acı olanları seviyor. Bence bizdekileri bu kadar parçalamasalar daha iyi olur paketi bir açıyorsun 2 bardak toz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…