Son sahnede "dostlar sıkı bir projeyle geliyoruz" diyen elemanın birkaç dizisi var, niye burada oynamış kariyerine darbe olsun diye mi, fazla para verdiklerini sanmıyorum zira.
Ya karşıma çıkıyordu çekiyorlar diye falan de dalga geçiyorlar sanıyordum gerçekmiymiş cidden. Yazık demek istiyorum. Yani minimum bütçeyle maksimum para nasıl kazanılır diye düşünmüşler 150/200 bin hadi 500 bin masraf edip bunu çekmişler herhalde.
Sinema biletleri 200₺ desek bu adamlara 50₺'si gidiyor desek her biletin, 10bin kişi masrafını çıkarır. Koca 80 milyon insanın içinde buna gidecek en az 40/50 bin kişi olduğunu düşünürsek 2.5milyon kazanırlar bereket versin.
Son sahnede "dostlar sıkı bir projeyle geliyoruz" diyen elemanın birkaç dizisi var, niye burada oynamış kariyerine darbe olsun diye mi, fazla para verdiklerini sanmıyorum zira.
Yani sana deseler toplamda 24 saat bile oynamayacaksın sana 50/60 bin ya da 70 bin vereceğiz gitmez misin gidersin. Adam gitmiştir birkaç saatte iki replik okuyup atmıştır parayı cebe.
Keşke senaryosu, kurgusu ve oyuncularıyla tüm dünyayı büyülemiş yapımlar ücretsiz olsa… Ne güzel olurdu. Ama şu Türk tipi kazanç stratejileriyle yapılan yapımlar aşırı pahalı hale geliyor. Kimse izlemese, hiç alınmasa, ne iyi olurdu.
Tanrım.. ben böyle cahil toplum görmedim cidden. Ulan engelli adamın hayatını film yapmak nedir? Ya bak büyük bir mücadele vermiş olsa hayata tutunmak için tamam ama bildiğin evinde yatan engelli bir birey. Salaklık diz boyu yemin ederim.
2016 yılında olsak ve ünlü bir YouTuber olsa belki bir şeyler tutturabilirdi. Gerçi filmi bir yerleriyle izleyip bel altı ve bir takım cinsellik sahneleri ile salonda kırıp geçen bir sürü kişi olacaktır.
Ulan adamın hayatını konu alsalar yine anlarımda. Testonun çıkardıği en boş çarlardan olabilir tek olayı yeeaaağğhhh demesi. Başka bir olayı yok.
Tanrım.. ben böyle cahil toplum görmedim cidden. Ulan engelli adamın hayatını film yapmak nedir? Ya bak büyük bir mücadele vermiş olsa hayata tutunmak için tamam ama bildiğin evinde yatan engelli bir birey. Salaklık diz boyu yemin ederim.
Aklımızı kaybedersek ya da takıntı sorunlarımız olursa, nasıl fenomen olabileceğimizi biliyoruz artık.
Amatem gibi yerlere girerse sponsorlar ne film adamlar var görürler