YKS’de Marmara Üniversitesi'ni hedefliyorum, ana kampüs Kadıköy’de ve yurt muhtemelen o ilçede çıkar. Ben normalde İstanbul takımı olarak Galatasaraylıyım ve Kadıköy fanatik Fenerbahçeli dolu stadyumu orada olduğu için. Ben Galatasaraylı olarak herhangi bir saygısızlık yapmasam, dışarıda forma giymesem yine de bir yerden Galatasaraylı olduğum anlaşılırsa bir sorun olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Kadıköy'de o kadar anormal insan var ki hocam senin dediğin hiçbir şey bence sıkıntı olmaz.
Saygılı olduğun sürece bir şey olmaz zaten.YKS’de Marmara Üniversitesi'ni hedefliyorum, ana kampüs Kadıköy’de ve yurt muhtemelen o ilçede çıkar. Ben normalde İstanbul takımı olarak Galatasaraylıyım ve Kadıköy fanatik Fenerbahçeli dolu stadyumu orada olduğu için. Ben Galatasaraylı olarak herhangi bir saygısızlık yapmasam, dışarıda forma giymesem yine de bir yerden Galatasaraylı olduğum anlaşılırsa bir sorun olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kadıköy herkesi kucaklayan bir yer.
SF26 93
Bilgin
En normal şeylerden birisi olur, duvara işeyenleri kâle almayanlar seni kâle almaz. Yoğurtçu Parkı'nda sesli küfür etme yeterliYKS’de Marmara Üniversitesi'ni hedefliyorum, ana kampüs Kadıköy’de ve yurt muhtemelen o ilçede çıkar. Ben normalde İstanbul takımı olarak Galatasaraylıyım ve Kadıköy fanatik Fenerbahçeli dolu stadyumu orada olduğu için. Ben Galatasaraylı olarak herhangi bir saygısızlık yapmasam, dışarıda forma giymesem yine de bir yerden Galatasaraylı olduğum anlaşılırsa bir sorun olur mu?
Saygılı ol, formayla gezme sorun olmaz. Yoksa öteki türlü yüz nakli yapabilirler.
Yeni konular
-
ChatGPT, Beşiktaş'ın UEL maçlarının sonucunu tahmin etti
- Captain Skriniar
-
-
-
-
-
-
-