Uranos 92

Bilgin
Yer
Adana
YKS’de Marmara Üniversitesi'ni hedefliyorum, ana kampüs Kadıköy’de ve yurt muhtemelen o ilçede çıkar. Ben normalde İstanbul takımı olarak Galatasaraylıyım ve Kadıköy fanatik Fenerbahçeli dolu stadyumu orada olduğu için. Ben Galatasaraylı olarak herhangi bir saygısızlık yapmasam, dışarıda forma giymesem yine de bir yerden Galatasaraylı olduğum anlaşılırsa bir sorun olur mu?

YKS’de Marmara Üniversitesi'ni hedefliyorum, ana kampüs Kadıköy’de ve yurt muhtemelen o ilçede çıkar. Ben normalde İstanbul takımı olarak Galatasaraylıyım ve Kadıköy fanatik Fenerbahçeli dolu stadyumu orada olduğu için. Ben Galatasaraylı olarak herhangi bir saygısızlık yapmasam, dışarıda forma giymesem yine de bir yerden Galatasaraylı olduğum anlaşılırsa bir sorun olur mu?
Saygılı olduğun sürece bir şey olmaz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
En normal şeylerden birisi olur, duvara işeyenleri kâle almayanlar seni kâle almaz. Yoğurtçu Parkı'nda sesli küfür etme yeterli :)

Moderasyon ekibinin kafasına göre konuları mizah ve eğlenceye alması da yarıyor bazen, 2 oldu bu daha önce de yaşamıştım.

Rapor gönderdim bakalım ne olacak.