• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kadın Cinayetlerinin Sonu Gelmiyor: Boşanma Aşamasında Olduğu Eşi Tarafından Katledildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 863
  • Etiketler Etiketler
    gelmiyor kadın
Şu cinayetlerim bi amaci olsa bea. Eskiden adamlar davaları/ideolojileri için cinayet işliyormuş. Bunun bile içi boşaldı. Ayrıca bu elemanada idam lazım diye düşünüyorum. Doğru bir şekilde uygulansa iyi bir karar. Kısasa kısas.

Size ekonomik bunalım + psikopatlık birleşince ne olur diye gösterirsem bu olur işte. Resmen son 1 senede tavuk gibi insan katlediliyor ülkede.

16 Yaşında bebenin bile 50'den fazla suç kaydı olup serbest gezebiliyor.

19 suç kaydı olan birisi dışarıda nasıl gezebiliyor? Şu ülkede cidden şansa yaşıyoruz ve arkadaşlar, insanlarla tartışma ve kavgadan olabildiğince uzaklaşın çünkü potansiyel suçlular aramızda geziyor ve adamların kaybedecek hiçbir şeyi yok. Olan bize, size olur. Bunların illaki silahı vs. oluyor. Bireysel silahlanmayı bu yüzden destekliyorum. Adam biliyor ki nasıl olsa karşısındakinde silah yok, çeker vururum mantığında bakıyor. Bireysel silahlanma olsaydı, silahı çekerken hiç değilse bir düşünürdü karşıdaki kişi.

Bireysel silahlanma bizde olsun, Amerika'dan 20 kat daha beter oluruz, bizim insanımız öyle nefsi müdafaa nedir bilmez, mantıkta kurmaz, en ufak kavgalarda ortalık Hollywood'a döner.

İfadeler: 143
Size ekonomik bunalım + psikopatlık birleşince ne olur diye gösterirsem bu olur işte. Resmen son 1 senede tavuk gibi insan katlediliyor ülkede.

16 Yaşında bebenin bile 50'den fazla suç kaydı olup serbest gezebiliyor.

Cahil, barzo dengesiz adamın dengesiz çocuğu olur üreyip üreyip çoğaldılar

Bu şarkı çıktığında bu arkadaşların bir şeyleri değiştirebileceğine inandım kitlesini böylesine güzel bir projeye çekmek güzel olur dedim şarkı olarak kaldı toplum aynı toplum.

"Hat safhadaydı" derken? İstanbul Sözleşmesi imzalandığı ve 6284 sayılı kanun gündeme geldiği yıl cinayetlerde düşme olmuştu.

Grafikte gördüğünüz gibi 2012 ve 2013'te de fazla artmamış ama İstanbul Sözleşmesinden çıkıldığı yıl olan 2014'te gözle görülür bir artış olmuş. Tabii sonrasında suçlulara ceza vermedikleri görülünce domino etkisi yaratmış.

Bu toplumun değişmesi için direkt olarak İç Anadolu bölgesinden başlayıp doğuya doğru toplu rehabilitasyon başlaması lazım, öyle adamlar geziyor ki aramızda.

Büyüyen nesli katmıyorum bile, saçma sapan mafya, dızo dizileri, adına müzik bile denmeyen rap yaptığını zanneden Rap'e hakaret eden uyuşturucu bağımlıları, say say bitmez, zaten halkın kendisi değişim istemiyor ki.

@6434, anlıyorum da hiç değilse silahlı suçlulara karşı kendimizi koruyabilelim. Onu istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…