Kadının vuruşlarına sabredemeyen adamın tepkisi sizce doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Kadın olarak söyleyeyim. Adam haklı. Güçleri eşit olmaya bilir ama adam kadına saldırmamış. Yani kadını tehtid eden bir durum yok. Adam da zaten kavga edip zarar vereyim diye değil uzaklaştırayım diye vurmuş.
Keşke böyle olaylar olmasa da kimse kimseye vurmasa.

Adam haklı. Kadın erkek fark etmeksizin herkesin kendini savunmaya hakkı vardır. Ben daha çok adamın sakinliğine şaşırdım. Çünkü aynısı bana yapılsa yüksek ihtimal aparkatı yapıştırırdım.

Kendini savunmak ne zamandan beri ''ayılık'' oldu? Adamı tebrik ediyorum, adam haksız bile olsa kadının vurması çok saçma.

Kadınsa da kadınlığını bilsin. Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok ve saldıran da kadın olmuş. Adam ona rağmen iyi sabrederek sadece kendisinden uzaklaştırmış, ortada zarar vermeye yönelik bir şey göremiyorum.

Her insan bir değil. Allah'a dua edelim de bizi doğru insanlar karşılaştırsın.

Bu tür durumlarda aklıma gelen video bu.

Birine saldırmadan önce karşılık geleceğini az çok hesaplaman lazım. Doğal seçilim diyelim.

İşlerine geldikleri zaman kadın-erkek eşittir diyen vatandaşlar, konu savunmaya geldiği zaman "kadına el kalkmaz" diyor. Yıl olmuş 2024 maalesef hala bu kadar geri kafalı insanlar var. Adam gayet haklı. Ne yapalım yani, kadına el kalkmaz diye ölelim mi?

İfadeler: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…