Katılmıyorum. Bazı durumlar için geçerli şeyler belirtilmiş.
Kendi aralarında gizli bir anlaşma olması daha olası geliyor bana.
Erkeklerin refleksleri inanılmaz değil. Kavga ortamında bir kadının çığlık atmaya başlama hızını görmediniz mi? Demek ki refleksleri yerinde.
Oyuncak araba muhabbeti doğru, ben bugüne kadar kendisine oyuncak araba alınan bir kız görmedim ama şu an araç kullanacak yaşta olanların büyük çoğunluğunun ebeveyni tarafından Hot Wheels alındığını sanmıyorum. Oyuncak arabayla oynamak NFS oynamanıza bile katkı sağlamaz bence. Yerde, duvarda ittirmeyle şeritte kalabilme, pedal karıştırmama, kavşağa gelince yavaşlayıp etrafı kontrol etmenin alakasını göremiyorum.
Herkesin arabası yok. Her arabası olan hemen çocuğuna öğretmiyor. Babamın ben 15 yaşından beri arabası var. Öğretmedi adam. Kendim öğrendim. 5-6 yıldır ehliyetim var. Ehliyet alırken aktif olarak işte çalışmıyordum, bir gelirim yoktu ve tek kuruş vermedi. Hiçbir zaman da kenara bir miktarını ayırabileceğim düzenli harçlığım olmadı.
Kadınlar tarafından el üstünde tutulmanın bir olayı yok. Bugün başıma geleni anlatayım.
Bu yol teknik olarak 5 şeritli olsa da en sağdaki park, ehliyet kursu yüzünden sürekli işgal altında, 4 şeritli yol. Sağdan 2. şeritte giden TIR sola dönüşe 20 metre kala sinyal verip üstüme kırdı. Çok hızlı olmasa da yeterince (~50 kmh) akan, her şeridin dolu olduğu yerde aynasına bile bakmadan, viraja o kadar az mesafe kalmışken sinyal verdi ve verdiği an direksiyonu çevirmeye başladı. Altında kalmamak için sol şeride geçtim. Belki ben olmasam bile hızı yüzünden viraja giremeyecekti. Gitti ileriden döndü.
Şu yaşandı.
Olayın panikle refleksle alakası yok. İsteyince ışık hızında direksiyon kırabiliyorlar.
Dikine gitme olayı kadınları daha iyi bir sürücü yapıyor. Haksız oldukları durumdan haklı çıkmaları haksız olma sayılarını azaltıyor. Herhangi bir kadınla tartışmaya gireceğiniz an orada spawnlanacak
dişiguard'ları da unutmayın.
İstisnaları yok. Araç sürebilenler yeterince kadın olmayan kişiler. Tedavi görüp araç sürememe yetisi kazanmalılar.