1 138 Becerikli Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 142 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 253 4 Ocak 2024 #31 III. Osman dedi: Tetris açık ara en sevmediğim oyun ardından Valorant geliyor Genişletmek için tıkla... Tetris Effect denemeni öneririm. Tetris'e bambaşka bir boyut katıyor.
III. Osman dedi: Tetris açık ara en sevmediğim oyun ardından Valorant geliyor Genişletmek için tıkla... Tetris Effect denemeni öneririm. Tetris'e bambaşka bir boyut katıyor.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 5 Ocak 2024 #32 III. Osman dedi: Basit bir oyun var mı böyle kafa dağıtmalık? Öyle hikayeli, karışık, stratejik olmasın. Genişletmek için tıkla... Harika bir oyun, sürekli gelişip gelişip baştan tekrar oynamalı. Tüm güçlendirmeleri açmam oldukça uzun sürmüştü. Sonrasında oyunun yüzüne bakmadım. Burrito Bison: Launcha Libre - Google Play'de Uygulamalar Burrito Bison, ülkeyi kurtarmak için şeker güçleriyle savaşmalı! play.google.com Şunu da çok beğenmiştim ama üstünden çok yıl geçti, çok eğlenceliydi: Major Mayhem 2: Action Shooter - Google Play'de Uygulamalar Klasik 3D arcade hafif silahlı nişancı oyunu! play.google.com Tam kafa dağıtmalık olmasa da atmosferi ve çizimleri fazlasıyla hoştu (ikinci oyunu da var): Monument Valley - Apps on Google Play An illusory adventure of impossible architecture and forgiveness play.google.com 568 dedi: NSS, basit bir futbolcu kariyeri oyunudur. Genişletmek için tıkla... Bunu başka bir arkadaş önerdi mi diye inceliyordum konuyu, ben de önermiş olayım. Gayet iyiydi.
III. Osman dedi: Basit bir oyun var mı böyle kafa dağıtmalık? Öyle hikayeli, karışık, stratejik olmasın. Genişletmek için tıkla... Harika bir oyun, sürekli gelişip gelişip baştan tekrar oynamalı. Tüm güçlendirmeleri açmam oldukça uzun sürmüştü. Sonrasında oyunun yüzüne bakmadım. Burrito Bison: Launcha Libre - Google Play'de Uygulamalar Burrito Bison, ülkeyi kurtarmak için şeker güçleriyle savaşmalı! play.google.com Şunu da çok beğenmiştim ama üstünden çok yıl geçti, çok eğlenceliydi: Major Mayhem 2: Action Shooter - Google Play'de Uygulamalar Klasik 3D arcade hafif silahlı nişancı oyunu! play.google.com Tam kafa dağıtmalık olmasa da atmosferi ve çizimleri fazlasıyla hoştu (ikinci oyunu da var): Monument Valley - Apps on Google Play An illusory adventure of impossible architecture and forgiveness play.google.com 568 dedi: NSS, basit bir futbolcu kariyeri oyunudur. Genişletmek için tıkla... Bunu başka bir arkadaş önerdi mi diye inceliyordum konuyu, ben de önermiş olayım. Gayet iyiydi.