A agei Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 51 31 Ekim 2024 #11 Picaroon03 dedi: Kopya kağıdını yemem sağlık açısından bir sorun çıkarır mı? Yazıları tükenmez kalemle yazmıştım. Kağıdın boyutu 3x5cm falandı, ne yazık ki troll değil Genişletmek için tıkla... Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz?
Picaroon03 dedi: Kopya kağıdını yemem sağlık açısından bir sorun çıkarır mı? Yazıları tükenmez kalemle yazmıştım. Kağıdın boyutu 3x5cm falandı, ne yazık ki troll değil Genişletmek için tıkla... Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz?
Uyuyan Sincap 49 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.254 Çözümler 7 Beğeniler 3.128 31 Ekim 2024 #12 agei dedi: Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz? Genişletmek için tıkla... Hoca görmesin diye veya direkt bağırsaktan formüller emilsin diye ağzına sokmuştur. Böbrek ne alaka ya bağırsaktan. Organlar karıştı.
agei dedi: Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz? Genişletmek için tıkla... Hoca görmesin diye veya direkt bağırsaktan formüller emilsin diye ağzına sokmuştur. Böbrek ne alaka ya bağırsaktan. Organlar karıştı.
P pecer şatlab Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 189 31 Ekim 2024 #13 Kağıdın vücuda hiçbir zararı olmaz, mürekkep te belki biraz karın ağrısı yapar geçer. Afiyet olsun.
KS KS Picaroon03 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 61 Beğeniler 23 31 Ekim 2024 #14 agei dedi: Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sınav haftam desem yeterli olur bence Uyuyan Sincap dedi: bağırsaktan formüller emilsin diye ağzına sokmuştur. Genişletmek için tıkla... Doroemon geldi aklıma
agei dedi: Hocam eğer özel değilse sormak istiyorum, nasıl veya neden yediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sınav haftam desem yeterli olur bence Uyuyan Sincap dedi: bağırsaktan formüller emilsin diye ağzına sokmuştur. Genişletmek için tıkla... Doroemon geldi aklıma
A agei Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 51 31 Ekim 2024 #15 Picaroon03 dedi: Hocam sınav haftam desem yeterli olur bence Genişletmek için tıkla... Anladım hocam
P pecer şatlab Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 189 31 Ekim 2024 #16 Picaroon03 dedi: Hocam sınav haftam desem yeterli olur bence Genişletmek için tıkla... Hocam tadı nasıldı deneyimlerinizi bir anlatın
Picaroon03 dedi: Hocam sınav haftam desem yeterli olur bence Genişletmek için tıkla... Hocam tadı nasıldı deneyimlerinizi bir anlatın
KS KS Picaroon03 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 61 Beğeniler 23 31 Ekim 2024 #17 pecer şatlab dedi: Hocam tadı nasıldı deneyimlerinizi bir anlatın Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok acılık hissetmedim, midemde ağrımadı bitek birazcık karnım ağrıdı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum, buruşturduğum için biraz sertdi
pecer şatlab dedi: Hocam tadı nasıldı deneyimlerinizi bir anlatın Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok acılık hissetmedim, midemde ağrımadı bitek birazcık karnım ağrıdı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum, buruşturduğum için biraz sertdi
Uyuyan Sincap 49 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.254 Çözümler 7 Beğeniler 3.128 1 Kasım 2024 #18 Picaroon03 dedi: Hocam ben çok acılık hissetmedim, midemde ağrımadı bir tek birazcık karnım ağrıdı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum, buruşturduğum için biraz sertdi Genişletmek için tıkla... Bizim kız var sınıfta bayağı yiyor. Yani mürekkepsiz yiyor. Kağıttan bir şey olmaz mürekkep de 1 seferlik öldürmez. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025
Picaroon03 dedi: Hocam ben çok acılık hissetmedim, midemde ağrımadı bir tek birazcık karnım ağrıdı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum, buruşturduğum için biraz sertdi Genişletmek için tıkla... Bizim kız var sınıfta bayağı yiyor. Yani mürekkepsiz yiyor. Kağıttan bir şey olmaz mürekkep de 1 seferlik öldürmez.